Conference League: Ακυρώθηκε η έκθεση του τροπαίου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως η κούπα του Conference League την οποία και διεκδικούν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα δεν θα βρίσκεται αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω μεγάλης προσέλευσης στην Πλατεία Κοτζιά.

Στην Ελλάδα βρίσκεται το τρόπαιο του Conference League, αφού στις 29 Μαΐου η «OPAP Arena» θα φιλοξενήσει τον τελικό της διοργάνωσης όπου θα συγκρουστούν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ωστόσο υπήρξε αλλαγή στο πρόγραμμα όπου και εκτίθεται, καθώς η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως δεν θα βρίσκεται αύριο, όπως και είχε υπολογιστεί να συμβεί, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο λόγος, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, είναι πως υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου στην Πλατεία Κοτζιά όπου και ήταν σήμερα (10/5) και για αυτό θα παραμείνει και αύριο εκεί.

«Η καρδιά του UEFA Europa Conference League χτυπάει στην Αθήνα, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 στον τελικό που θα διεξαχθεί στην AEK Arena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό τρόπαιο με φόντο την Πλατεία Κοτιζά ενώ αμφότεροι τόνισαν ότι άπαντες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος φιλάθλων του ποδοσφαίρου σχημάτισαν ουρές για να θαυμάσουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00».

 

gazzetta.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Conference League τρόπαιο