ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Click away τέλος μετά τα νέα μέτρα – Τι θα γίνει με τις παραγγελίες

Το νέο lockdown στο λιανεμπόριο

Η απόφαση της κυβέρνησης για την εφαρμογή πιο αυστηρού lockdown με νέα μέτρα μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου «πάγωσε», μεταξύ άλλων, τη μέθοδο του click away.

Την ίδια ώρα, προβληματισμός έχει δημιουργηθεί για τις εκατοντάδες παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Το ζήτημα που προκύπτει με τις παραγγελίες που ήταν ήδη σε αναμονή για παραλαβή από το κατάστημα αναμένεται να λυθεί, σύμφωνα με πληροφορίες με εναλλακτικούς τρόπους.


Συγκεκριμένα, ο πρώτος αναφέρει πως οι ίδιοι οι επιχειρηματίες θα φροντίσουν να μεταθέσουν τις ημερομηνίες παραλαβής στις 11 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία ενδέχεται άρση των νέων μέτρων περιορισμού. Εναλλακτική λύση είναι η αποστολή των προϊόντων από εταιρείες ταχυμεταφορών στα σπίτια των αγοραστών.

«Δυστυχώς το ελληνικό εμπόριο υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με μία ακόμη αρνητική εξέλιξη. Ενώ προετοιμαζόμασταν για το σταδιακό άνοιγμα με την εφαρμογή του click inside», κάνουμε ένα μεγάλο πισωγύρισμα κλείνοντας τα καταστήματα μας», δήλωνε πριν από λίγες ημέρες στο protothema.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Σε κάθε περίπτωση όσοι καταναλωτές ήταν να παραλάβουν το επόμενο διάστημα προϊόντα από καταστήματα, μικρά και μεγάλα, καλό είναι να επικοινωνήσουν με αυτά προκειμένου να δρομολογήσουν τον τρόπο που θα πάρουν στα χέρια τους τα προϊόντα.

Πηγή: protothema.gr

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button