ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Χρυσή Αυγή: Απορρίφθηκε το αίτημα του Λαγού για εξαίρεση του δικαστηρίου

Την απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης των μελών του δικαστηρίου που είχε καταθέσει ο υπόδικος Χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, προτείνει η εισαγγελέας.

Την απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης των μελών του δικαστηρίου που είχε καταθέσει ο υπόδικος Χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, προτείνει η εισαγγελέας.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο λίγο πριν προχωρήσει στη φάση των ποινών, διέκοψε καθώς υπεβλήθη αίτημα εξαίρεσης των δικαστών -πλην της εισαγγελέως- από τον Γιάννη Λαγό. Αλλη σύνθεση δικαστηρίου ανέλαβε την εξέταση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Αν απορριφθεί, εν τέλει, από το Δικαστήριο η αίτηση που έχει καταθέσει ο Γιάννης Λαγός, το Δικαστήριο κανονικά, αμέσως μετά θα προχωρήσει στην επόμενη και τελική φάση της δίκης, αυτής των ποινών για τους καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση χρυσαυγίτες.

Νωρίτερα, εξάλλου, είχε εξαιρεθεί η πρόεδρος της νέας σύνθεσης του δικαστηρίου που συστήθηκε για να εξετάσει το αίτημα Λαγού, καθώς δήλωσε κώλυμα, μιας και ήταν δεύτερη επίκουρη ειδική ανακρίτρια στην κύρια ανάκριση που διενεργήθηκε στο Εφετείο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ενώ είχε αποχωρήσει η νέα σύνθεση, ο Γιάννης Λαγός, προκαλώντας όπως πάντα, ακούστηκε να λέει: «Έτσι μπράβο, έναν-έναν τους στέλνουμε στα σπίτια τους».

thecaller.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button