ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Λ. Χρυσανθόπουλος: “Η Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τις καλοκαιρινές δεσμεύσεις για τον Ναυπακτιακό”

Ο Πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα, Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, ζητά τη στήριξη όλων των φιλάθλων της ομάδας στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Γ’ Εθνική, όπως και από την Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τις καλοκαιρινές της δεσμεύσεις και από τον πρώην Πρόεδρο του συλλόγου να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες απέναντι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στις 8 Νοεμβρίου του 2017 αποφάσισα να πλαισιώσω μαζί με δυο συνεργάτες μου την τότε διοίκηση του Ναυπακτιακου Αστέρα, με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μας, η οποία όδευε μέχρι τότε με μαθηματική ακρίβεια προς το Πρωτοδικείο. Με τις κατάλληλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα καταφέραμε να εξυγιάνουμε την ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά, με αποκορύφωμα της προσπάθειας αυτής, την κατάκτηση του πρωταθλήματος (αήττητοι)!

Το γεγονός αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκα ούτε επαγγελματικά ούτε πολιτικά, κάτι που συνέβη με αλλά μέλη της τότε διοίκησης. Το περασμένο καλοκαίρι ξεκινήσαμε με μια νέα διοίκηση, μια υπερπροσπάθεια με σκοπό η ομάδα όχι απλά να βρίσκεται στην επαγγελματική κατηγορία αλλά να πρωταγωνιστεί σε αυτή. Καταφέραμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα (με τα όποια λάθη μας), η οποία κόντρα στις ατυχίες και στους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να αναγνωρίζεται από ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ… Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων των φιλάθλων και έχει ανάγκη την παρουσία τους στο γήπεδο και την καλοπροαίρετη κριτική τους. Δεν θα επιτρέψω όμως ποτέ και εγώ αλλά και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το διοικητικό συμβούλιο να μηδενίζουν τις προσπάθειες που κάνουμε για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είμαστε άνθρωποι που καθημερινά αφιερώνουμε παρά πολύ χρόνο από τις προσωπικές μας ενασχολήσεις και συγχρόνως προσφέρουμε οικονομικά τα μέγιστα, κάτι που αποδεικνύεται και με τις τελευταίες προσθήκες αλλά και με αυτές που έπονται.

Κλείνοντας περιμένω από την δημοτική αρχή να υλοποιήσει τις καλοκαιρινές της δεσμεύσεις καθώς και από τον πρώην πρόεδρο την ομάδας να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες απέναντι στο πρόσωπό μου και τις δεσμεύσεις του απέναντι στην ομάδα για τη φετινή περίοδο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Λάμπρος Χρυσανθόπουλος

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button