Δυτική Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

epi-kalanta-perifereiakos-diefthintis-ekpaidefsis2

Μελωδικές φωνές και παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου. Σαράντα περίπου μαθητές και μαθήτριες του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών τραγούδησαν τα κάλαντα αλλά και πλήθος χριστουγεννιάτικων τραγουδιών υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους Μουσικής κ. Βενετίας Παπαγγελοπούλου, εντυπωσιάζοντας και προσδίδοντας μία εορταστική νότα στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Παρόντες ήταν ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο Σχολικός Σύμβουλος 5ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ηρακλής Αγγελόπουλος καθώς και το σύνολο των υπαλλήλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Γιαννόπουλος  ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που τον τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους και στις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, με Υγεία, Ειρήνη, Προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία.epi-kalanta-perifereiakos-diefthintis-ekpaidefsis1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button