ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (φωτο)

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν δέκα παιδιά μέλη του Συλλόγου ΑμΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «Αλκυόνη» που στόλισαν σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τους συνόδευαν ο Διευθυντής των υποστηρικτικών δομών Γρηγόριος Παναγιωτόπουλος, η κοινωνική λειτουργός Σπυριδούλα Σιαμά και ο φυσιοθεραπευτής Άγγελος Αντωνόπουλος.

«Μας δίνετε δύναμη κι ελπίδα. Και τα δυο μας είναι απαραίτητα για το μέλλον, τη ζωή μας, την κοινωνία», ανέφερε ο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας υποδεχόμενος τα παιδιά, τα οποία του πρόσφεραν ένα ημερολόγιο του 2019 που είχαν φιλοτεχνήσει. Αντάλλαξαν επίσης ευχές μαζί τους ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.

Κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο της Πάτρας

Στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Πάτρας σκόρπισαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Γραφείο του Περιφερειάρχη. Συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου Σταμάτη Λέκκα έψαλαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Τα μέλη της Ορχήστρας υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πάτρας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button