Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Χριστίνα Σταρακά: «Και τώρα δουλειά, δουλειά, δουλειά!»

Σε δήλωσή της για την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, αναφέρει τα εξής:

«Και τώρα δουλειά, δουλειά, δουλειά!


Δουλειά στη Βουλή. 

Για τον αγρότη και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, για τον μισθωτό και τον ελεύθερο επαγγελματία, για τη νέα γενιά και τους συνταξιούχους, για κάθε οικογένεια, κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας, κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που θέλει να δημιουργήσει. Στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα. Με πρωτοβουλίες και προτάσεις που υπηρετούν δικαιώματα για όλους και όχι προνόμια για λίγους. Απέναντι σε κάθε κυβερνητική πολιτική που δημιουργεί ανισότητες.

Αλλά και δουλειά μέσα στην κοινωνία. 

Σε κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας. 

Εκεί θα με βρείτε ξανά, εκεί θα βρείτε όλο το ΠΑΣΟΚ ξανά. Γιατί η νέα σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε ως Κίνημα με κάθε πολίτη οικοδομείται κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, από τώρα. Αυτή η εμπιστοσύνη θα δώσει και πάλι, σύντομα, την προοδευτική κυβερνητική διέξοδο που έχει ανάγκη η χώρα, όπως τόσες φορές έκανε το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν.

Σας ευχαριστώ που σηκώσατε στις πλάτες σας το Κίνημά μας. 

Σας ευχαριστώ που μου δώσατε τη δύναμη να σας υπηρετήσω και μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι μία από εσάς, για εσάς!»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button