ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Χριστίνα Φούντζουλα: Η όμορφή υποψήφια του «Ποταμιού» στην Αιτωλ/νία το 2015, στηρίζει ΝΔ

«Έρχομαι στη Νέα Δημοκρατία το 2022, σήμερα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προστατεύσει το κράτος και τους πολίτες από δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος»

Η υποψήφια βουλευτής του «Ποταμιού» το 2015 Χριστίνα Φούντζουλα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

Η όμορφη μηχανικός, που γεννήθηκε στη Ναύπακτο και κατάγεται απο το Μεσολόγγι, ξεκίνησε την ενασχόληση της με την πολιτική μέσα από τη συμμετοχή της στο κόμμα «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.


Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ήταν υποψήφια στην Αιτωλοακαρνανία και έλαβε την δεύτερη θέση. Η 38χρονη, είναι Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης με πλούσιο βιογραφικό στον ιδιωτικό τομέα.

Το 2019 διετέλεσε σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνου Αραβώση σε θέματα περιβαλλοντικής αδειοδότησης, διαχείρισης υδάτων, κλιματικής αλλαγής και ποιότητας ατμόσφαιρας, βιοποικιλότητας , διαχείρισης δασών και κυκλικής οικονομίας.

Στη συνέχεια συμμετείχε στην οργάνωση και υλοποίηση του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών 1555 σε θέματα υγείας, παροχών και ασφάλισης, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο εκσυγχρονιστικά έργα δημόσιας διοίκησης υπό τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Σήμερα, μετά από σκέψεις, συζητήσεις και ζυμώσεις εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της στο κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας την παρακάτω δήλωση:

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2015 με το Ποτάμι και η εμπειρία μου έως τώρα μου έδειξε ότι η πρόοδος έρχεται δύσκολα και απαιτεί υπομονή και θυσίες. Η απόφαση μου να στηρίξω τη Νέα Δημοκρατία δεν ήρθε το 2019, όταν η Νέα Δημοκρατία βγήκε μπροστά με το προοδευτικό της πρόγραμμα ως αντίβαρο και ελπίδα στην βεβαρημένη τότε πολιτική κατάσταση. Έρχομαι στη Νέα Δημοκρατία το 2022, σήμερα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προστατεύσει το κράτος και τους πολίτες από δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Και δηλώνω παρούσα σε μια προσπάθεια που σίγουρα θα έχει δυσκολίες και εμπόδια, όμως θα στρώσει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή στους πολίτες της χώρας».

Με πληροφορίες από το Nafpaktia News

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button