ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Χρηματοδότηση 5,5 εκ. για άσφαλτο ως τον Διπλάτανο- Ποιους ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Θέρμου

Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας στη σημερινή (19/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε επίσημα τη χρηματοδότηση με 5.500.000 ευρώ για ασφαλτόστρωση του δρόμου μέχρι το Διπλατάνο.

Ικανοποιείται έτσι πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, για το οποίο και έχει δοθεί ομολογουμένως μεγάλος αγώνας.


Ο κ. Κωνσταντάρας μάλιστα ευχαρίστησε τον πρώην πρέσβη Ηνωμένων Πολιτειών, Γιώργο Τσούνη για τη στήριξη του στην προσπάθεια, καθώς και τον δημοσιογράφο Αλέκο Λιδωρίκη που αναφέρθηκε με εκτενές ρεπορτάζ στην «Καθημερινή» για το χωματόδρομο Διπλατάνου.

«Το τι αγώνας έχει γίνει για αρκετά χρόνια για αυτό το έργο είναι άγνωστος στους περισσότερους. Ο δρόμος μέχρι να δούμε άσφαλτο στο χωριό μας είναι ακόμα μακρύς, αυτή τη στιγμή έχουμε αυτό που θέλουμε! Να γίνει η αρχή και είναι γεγονός, εμείς οι απόδημοι είμαστε ευγνώμονες σε αυτούς που ονομάτισε ο δήμαρχος, καθώς και σε όσους στήριξαν τον αγώνα μας, μα πάνω από όλους το δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα που για πολλά χρόνια συνεργαστήκαμε σιωπηλά για να φτάσουμε εδώ σήμερα! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βοήθησαν στην προσπάθεια για να δει ο Διπλατάνος ασφαλτόστρωση», σημειώνει στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος συλλόγου Διπλατανιωτων Αμερικής, Βασίλης Γκουρνέλος.

Χορηγούμενη
600x338 2025 Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button