ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Χρηματικό βραβείο στην μαθήτρια του Αγρινίου που πέτυχε πρώτη στα Παιδαγωγικά

Πρόκειται για μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ- Ευχαριστίες της Διεύθυνσης του σχολείου στον ανώνυμο δωρητή

Ευχαριστίες εκφράζουν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου προς τον ανώνυμο πολίτη ο οποίος απονέμει κάθε χρονιά χρηματικό βραβείο προς τον μαθητή ή τη μαθήτρια σχολείου της περιοχής μας που κατάφερε να επιτύχει τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης και εισήχθη σε Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Το βραβείο αυτό απέσπασε φέτος η αποφοιτήσασα μαθήτρια του σχολείου Ανδριάννα Σβερδίλα του Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες και την αναγνώρισή τους προς τον ανώνυμο πολίτη ο οποίος απονέμει κάθε χρονιά χρηματικό βραβείο προς τον μαθητή ή τη μαθήτρια σχολείου της περιοχής μας που κατάφερε να επιτύχει τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης και εισήχθη σε Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Αισθανόμαστε επίσης υπερήφανοι που το βραβείο αυτό απέσπασε φέτος η αποφοιτήσασα μαθήτρια του σχολείου μας Ανδριάννα Σβερδίλα του Κωνσταντίνου.

Συγχαίρουμε τον ανώνυμο δωρητή και ελπίζουμε το παράδειγμα της ευεργεσίας του να το παρακολουθήσουν τόσο οι μαθητές όσο και οι φορείς της περιοχής μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button