ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Χρ. Σταρακά: “Να μεριμνήσει και πάλι ο δήμος για όσους δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στο lockdown”

Την ενεργοποίηση του μηχανισμού της ΚΟΙΠΑ για όσους δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στο lockdown, ζητά η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου, Χριστίνα Σταρακά με δήλωση της.

Αναλυτικά η δήλωση της αναφέρει:


“Στη διάρκεια του πρώτου lockdown, με στόχο την προστασία του πληθυσμού και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο δήμος Αγρινίου ενεργοποίησε το μηχανισμό της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΟΙ.Π.Α.)για την εξυπηρέτηση των πολιτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και κυρίως ηλικιωμένων και Α.ΜΕ.Α.

Όμως, τρεις ημέρες μετά την εφαρμογή του δεύτερου lockdown, δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος είναι ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για αντίστοιχες πρωτοβουλίες και δράσεις.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι είναι απαραίτητη και πάλι η παροχή βοήθειας σε όσους πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, είναι απόλυτη αναγκαιότητα να βρίσκονται οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου δίπλα στους ηλικιωμένους και τους συμπολίτες με αδυναμία μετακίνησης, όπως συμβαίνει ήδη σε άλλους δήμους της χώρας.

Οι δύσκολες ώρες που όλοι ζούμε , απαιτούν συνεργασία και σύμπνοια, προκειμένου να αναληφθούν οι ουσιαστικές πρωτοβουλίες που έχουν ανάγκη οι πολίτες. Η παράταξη “ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”, μέσα από τις δημόσιες παρεμβάσεις της, θέλει να συμβάλει ουσιαστικά ώστε να γίνουν πράξη όλα εκείνα που θα ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας από τις επιπτώσεις του κορονοϊού”.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button