Αυτοδιοίκηση

Χωρίς τροφεία και φέτος οι παιδικοί σταθμοί

po-dimotiko24-5-13a

Με κύριο θέμα τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Αγρινίου, που και την νέα σχολική περίοδο δεν πρόκειται να επιβληθούν, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αγρινίου.

Νωρίτερα και έκτος ημερήσιας διάταξης, ο κ. Νικάκης της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσε το θέμα των τελών ύδρευσης, μετά από μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι ο δήμος έχει προχωρήσει στην αύξηση τους κατά 80% ! Εκ μέρους της ΔΕΥΑΑ απάντησε ο κ. Ζαμπάρας που τόνισε πως τα τέλη όχι μόνον δεν έχουν αυξηθεί αλλά σε αρκετές περιπτώσεις έχουν μειωθεί κιόλας. Παραδέχθηκε όμως πως υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των τελών, αλλαγές που δεν πέρασαν απο την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Ουσιαστικά το θέμα “περασε” μονο απο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ, χωρίς να έχει την πολιτκη “νομιμοποίηση” του Δημοτικού Συμβουλίου, γεγονός για το οποίο ασκήθηκε κριτική, αφου προκειται για ζητημα που αφορά σε όλους τους δημότες και δεν είναι ήσσονος σημασίας.

po-dimotiko24-5-13b

Όπως έγινε γνωστό η ΔΕΥΑΑ απέστειλε εξώδικο στον διαχειριστή του blog που προχώρησε στην σχετική ανάρτηση,  που ήταν παρών στην συνεδρίαση και ζήτησε το λόγο χωρίς όμως να του δοθεί.

Στην ημερήσια διάταξη και στο θέμα των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, ομόφωνα αποφασίστηκε και τη νέα χρονιά να μην υπάρξουν τροφεία. Θέληση της δημοτικής αρχής είναι να ανταποκριθεί στο σύνολο των αιτήσεων που θα υποβληθούν, που σημειωτέον χρόνο με το χρόνο, εξαιτίας και της κρίσης, αυξάνονται εντυπωσιακά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button