Γεγονότα

Χωρίς νερό η Σπολάιτα-εντείνονται οι διαμαρτυρίες

epi-spolaitaΜε τις διακοπές να είναι συχνές και ειδικά την πλέον πρόσφατη  να συμπληρώνει τις 24 ώρες πλέον ,  είναι φυσικό να πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες κατοίκων της Σπολάιτας, σχετικά με την ομαλή υδροδότηση τους.

Όπως επισημαίνουν, το φετινό καλοκαίρι ειδικά,  η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ να θυμίσουμε πως το μεσημέρι η ΔΕΥΑΑ  εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα επισημαίνοντας πως οφείλεται στην υπερκατανάλωση και καλώντας εκ νέου σε εξορθολογισμό στη  χρήση του νερού.

Δημοσιεύουμε διαμαρτυρία (τα στοιχεία  του πολίτη είναι στη διάθεση του agriniopress.gr) που λάβαμε σήμερα από κάτοικο της περιοχής:

«Σήμερα 28 Ιουλίου, η διακοπή νερού συμπληρώνει τις 20 ώρες.

Από χθες 27 Ιουλίου και ώρα 18.00 έως και τώρα που σας στέλνω αυτό το mail, 28 Ιουλίου και ώρα 14.40.

Εν τω μεταξύ, σε τηλεφωνική επικοινωνία δικηγόρου και κατοίκου του χωριού, σε Δ.Ε.Υ.Α.Α. και δήμο Αγρινίου, κανείς δε μπορούσε να  δώσει την ακριβή αιτιία για τη διακοπή νερού, παρά μόνο ένα “δεν υπάρχει νερό”. Στο άκουσμα δικηγόρου, ο οποίος, φυσικά ζητούσε και ονοματεπώνυμο με όποιον μιλούσε, η ευθύνη μεταφέρονταν κατευθείαν σε άλλο αρμόδιο, δίνοντας άλλο αριθμό τηλεφώνου. Καταλήγοντας, ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α. αιτιολογεί επισήμως το πρόβλημα, με την ορολογία “δεν υπάρχει νερό”, ενώ στο άκουσμα δικηγόρου, απαντά πως θα πρέπει να μιλήσει με τον δικό του δικηγόρο, και να ξανακαλέσει από Δευτέρα.

Υ.Γ: Διερωτώμαι τα εξής:

  1. Ποια είναι η ακριβής αιτία διακοπής νερού στο κοινοτικό διαμέρισμα της Σπολάιτας, του Δήμου Αγρινίου;
  2. Ποιος φέρει την ευθύνη;
  3. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, σε κάποιο σπίτι-κήπο τι θα συμβεί;
  4. Τι γίνεται με τους ανθρώπους-ηλικιωμένους που δεν έχουν νερό τόσες ώρες;
  5. Υπενθυμίζω πως εδώ και δύο καλοκαίρια, συμβαίνει το ίδιο ανελλιπώς.

Σας ευχαριστώ.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button