Γεγονότα

Χωρίς γιατρό στον Μαχαιρά Ξηρομέρου

koi-agrotiko-iatreio-maxairas
Χωρίς γιατρό έχει μείνει από τον μήνα Μάρτιο ο Μαχαιράς Ξηρομέρου και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι δεν μπορούν ούτε να γράψουν τα φάρμακά τους και νιώθουν έντονη ανασφάλεια, αφού δεν έχουν καμία ιατρική κάλυψη αν τους συμβεί κάτι.
Ο γιατρός ο οποίος επισκέπτονταν το χωριό έφυγε για το Κέντρο Υγείας Αστακού με την αιτιολογία της έλλειψης Ιατρικού προσωπικού και έκτοτε  δεν αντικαταστάθηκε και οι κάτοικοι μείναμε όχι μόνο χωρίς ιατρική κάλυψη αλλά και χωρίς συνταγογράφηση με αποτέλεσμα τόσοι ηλικιωμένοι κάτοικοι που ζουν στον Μαχαιρά να μην μπορούν να γράψουν ούτε φάρμακα.

Να σημειώσουμε ότι το ιατρείο εξυπηρετούσε και τους κατοίκους των γειτονικών χωριών: Σκουρτού, Μπαμπίνη, Χρυσοβίτσα και τώρα έχουν αφεθεί ξεχασμένοι στο έλεος του Θεού και είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στο Κέντρο Υγείας Αστακού ακόμη και για ένα απλό κρυολόγημα!…..
Πρέπει οι υπεύθυνοι του Δήμου Ξηρομέρου και ο Διοικητής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου να παρέμβουν για την άμεση επίλυση του προβλήματος ώστε να μην αναγκάζονται οι ηλικιωμένοι, να υποβάλλονται σε ταλαιπωρία και έξοδα για να μετακινηθούν σε άλλη περιοχή για καθημερινά θέματα υγείας χωρίς να τρέμει η καρδιά τους.
http://xiromeronews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close