Αθλητισμός

Χωρίς Φλόγα, ΠΑΟ Αγρινίου και Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας η Γ.Σ. της ΕΠΣΑ

spo-epsa-logo
Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Φλόγας Παλαιομάνινας, του Α.Φ.Σ. ΠΑΟ Αγρινίου και του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας δήλωσαν δημόσια πως δεν θα παραστούν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, ενώ η αιτία είναι η περσινή καταγγελία του πρώην Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΑ για οικονομική κακοδιαχείριση του Προέδρου της Π. Παπαχρήστου.

Η ανακοίνωση:

Δηλώνουμε δημόσια για ενημέρωση του ποδοσφαιρικού κόσμου του Νομού μας και όχι μόνο,οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ στην προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι,γιατί πιστέυουμε οτι η συμμετοχή μας δεν έχει κανένα νόημα μετά την περσινή καραμπινάτη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Α.,περί οικονομικής κακοδιαχείρισης εκ μέρους του Προέδρου της κ. Π. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και της προσπάθειας αποσιώπισης και συγκάλυψης αυτού του σοβαρού θέματος τόσο από την Ε.Π.Σ.Α. που είναι υπόλογη όσο και από την Ε.Π.Ο., αφού από 10μήνου έχει ζητηθεί διαχειριστικός έλεγχος χωρίς να υπάρξει καμμία ανταπόκριση.

Θεωρούμε ότι με την παρουσία μας θα νομιμοποιήσουμε τις πράξεις όσων τυχόν έχουν παρανομήσει και πιστέυουμε οτι θα έλθει σύντομα η ώρα της διελέυκανσης της υπόθεσης αυτής και της απόδοσης των ευθυνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close