Αυτοδιοίκηση

Χωρίς αποτέλεσμα η Ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δήμαρχο στο Αγρίνιο

po-syriza-dimarxoi4

Περισσότερες από τέσσερις ώρες  διήρκησε η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, που είχε σαν αντικείμενο την συζήτηση των δυο υποψηφιοτήτων που υπάρχουν, αλλά και την πορεία του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην συνεδρίαση πολλά μέλη του κόμματος πήραν το λόγο μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος για το χρίσμα Γιάννης Κολοβός, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι  ο έτερος υποψήφιος Δημήτρης Τραπεζιώτης δεν πήρε τον λόγο και δεν παρακολούθησε όλη την διαδικασία.

po-syriza-dimarxoi3Σε γενικές γραμμές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης φάνηκε πως διαμορφώνονται  οι συσχετισμοί εκείνοι που δίνουν ένα σαφές προβάδισμα στον γνωστό συνδικαλιστή κ. Κολοβό. Όμως οι ελπίδες που υπήρχαν για την εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης διαψεύστηκαν και πλέον οι χειρισμοί περνάμε στην Γραμματεία της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. Το ζητούμενο είναι τις επόμενες μέρες να επιτευχθεί συναίνεση και να μην οδηγηθεί η οργάνωση σε κάλπες για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν θεωρείται βέβαιο πως μετά την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία στην  Ολομέλεια της Οργάνωσης  που θα επιλέξει μεταξύ των κυρίων Κολοβού και Τραπεζιώτη.

po-syriza-dimarxoi2Αυτό είναι κάτι άλλωστε που προβλέπεται από το καταστατικό του κόμματος , όπως επίσης προβλέπεται πως τελική απόφαση θα παρθεί από την Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με πηγές δεν αποκλείεται τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά να προχωρήσει στην επιλογή τρίτου προσώπου, ώστε να αποφευχθεί η πόλωση, που υπό τις υπάρχουσες συνθήκες φαντάζει αναπόφευκτη. Είναι αξιοσημείωτο άλλωστε πως ήδη κάποιοι  άρχισαν να ανακινούν το όνομα του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου.

po-syriza-dimarxoi1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button