Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Χορηγία καμερών και καταγραφικού για τις ανάγκες του Τ.Μ.Δ. Αγρινίου (φωτο)

Από την Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ακαρνανίας

Η Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ακαρνανίας προχώρησε στην προσφορά καμερών, καταγραφικού μηχανήματος, τροφοδοτικών, καλωδίων και ενός ποντικιού, τα οποία θα εξυπηρετήσουν ανάγκες της Τ.Μ.Δ Αγρινίου.

Ειδικότερα:

“Η συνδικαλιστική μας παράταξη λειτουργώντας με γνώμονα το καλός εννοούμενο συμφέρον των συναδέλφων μας, καθώς και της υπηρεσίας  στα πλαίσια της συνδικαλιστικής, ανιδιοτελής δράσης μας, είναι στην ευχάριστη θέση ώστε να προβεί στην παράδοση των κάτωθι μηχανημάτων και υλικών:

1.Πέντε (05) περιστρεφόμενες κάμερες υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης, με δυνατότητα σύνδεσης λειτουργίας και στο απόλυτο σκοτάδι.

2.Ένα καταγραφικό μηχάνημα μάρκας HARKEN υψηλών δυνατοτήτων καταγραφής, πολλαπλών καμερών με ανιχνευτή κίνησης και δυνατότητα σύνδεσης στο WI-FI  INTERNET,με αρχείο καταγραφής σε σκληρό δίσκο για ένα μήνα.

3.Διάφορα τροφοδοτικά

4.Εκατό (100) μέτρα περίπου καλώδια σύνδεσης.

5.Ένα ηλεκτρονικό ποντίκι χειρός.

Τα οποία προσφέρονται για να εγκατασταθούν στο Τ.Μ.Δ. Αγρινίου για τις ανάγκες ασφαλείας του χώρου.

Τα τελευταία έτη παρακολουθήσαμε δημοσιεύματα και ανακοινώσεις συνδικαλιστών για την ολοκλήρωση του έργου.

Πλέον η παράταξη μας  συνεχίζει με ανιδιοτέλεια να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των συναδέλφων με μηδενικό δημοσιονομικό κόστος.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας ¨ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ¨ και συνάδελφο κ. ΚΩΣΤΑΡΕΛΟ Βασίλειο για την σημαντική χορηγία.

Τα μέλη:

1.ΖΑΦΕΙΡΗΣ Ανδρέας

2.ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος

Ο

Γραμματέας Α.Σ.Κ.Α.Α

ΤΣΙΡΩΝΗΣ Αθανάσιος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button