Δυτική Ελλάδα

Χορηγία 5.000 ευρώ από τον ΟΤΕ για την ανασκαφή στον αρχαιολογικό χώρο του Θέρμου

koi-anaskafi-theatro-thermoΤο Διοικητικό Συμβούλιο της «Εταιρείας Φίλων Μουσείου & Αρχ/κού Χώρου Θέρμου» ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωση του τον Όμιλο ΟΤΕ Α.Ε, για την ευγενική χορηγία ποσού πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, που δέχτηκε, για τη συνέχιση της ανασκαφής στον αρχαιολογικό χώρο του Θέρμου, ο οποίος ήταν το κέντρο της πάλαι ποτέ κραταιάς Αιτωλικής Συμπολιτείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ποσό αυτό, μαζί με άλλα που έχουν συγκεντρωθεί ή θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν αποκλειστικά για την ανασκαφή. Η ανασκαφή της προηγούμενης περιόδου, η οποία οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την «Εταιρεία» μας, υπό τον αξιόλογο ομότ. Καθ. αρχαιολογίας κ. Ιωάννη Παπαποστόλου, έφερε στο φως δύο μνημειακά και μεγαλοπρεπή πέτρινα κλιμακοστάσια 4,80μ. και 7,60 μ, πλάτους αντίστοιχα, καθώς και άλλα αξιόλογα ευρήματα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Ελπίζουμε ότι η ανασκαφή της προσεχούς θερινής περιόδου και με τη συνεισφορά των φίλων του Θέρμου και του πολιτισμού, θα φέρει στο φως πολύ σημαντικά ευρήματα και ότι κάποια στιγμή θα μας οδηγήσει στην ανακάλυψη του αρχαίου θεάτρου της Αιτωλικής Συμπολιτείας.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, θεωρούμε ως ελάχιστο χρέος μας να δημοσιοποιήσουμε και να αναδείξουμε την ανιδιοτελή και αξιέπαινη ενέργειά του ΟΤΕ Α.Ε. από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον ιστοχώρο μας και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο στην Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΤΕ Α.Ε. κ. Γιάννη Μήτσιο, τον Προϊστάμενο του Τεχνικού Τμήματος του νομού Αιτωλ/νίας του OTE Α.Ε. κ. Γιώργο Κοντογιάννη, καθώς και τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα για τη συμβολή τους στην επίτευξη της χορηγίας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close