Χορευτές της ΓΕΑ με την Λιζέτα Νικολάου σε περιοδεία στην Αλβανία το 1983 (φωτο)

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών, η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε.

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μία ιστορία με την μεγάλη τραγουδίστρια μοιράζεται ο γνωστός «Απολλωνάρας» Δημήτρης Βάσσης.


Με την Λιζέτα Νικολάου είχαν ταξιδέψει και συνεργαστεί για 15 ημέρες το 1983 σε περιοδεία στην Αλβανία χορευτές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

«Τέλεια ερμηνεύτρια, αυτή με τα τραγούδια της και εμείς με τους χορούς μας ξεσηκώναμε τους πάντες, αντιπροσωπεύοντας επάξια την Ελλάδα», έγραψε ο κ. Βάσσης.

Αναλυτικά:

Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε σήμερα στην οικογένεια της μεγάλης τραγουδίστριας ΛΙΖΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ οι παλιοί χορευτές της Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ, που είχαμε την χαρά και την τιμή να συνταξιδέψουμε και συνεργαστούμε με το συγκρότημα της για δεκαπέντε ημέρες το 1983 σε όλη την Αλβανία. Τέλεια ερμηνεύτρια, αυτή με τα τραγούδια της και εμείς με τους χορούς μας ξεσηκώναμε τους πάντες, αντιπροσωπεύοντας επάξια την Ελλάδα. Καλό της ταξίδι.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΓΕ Αγρινίου Λιζέτα Νικολάου