ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

«Χιλιάδες πολίτες περιμένουν συνάντηση για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία, πότε θα γίνει;»

«Αναμένουμε με αγωνία και έκδηλο ενδιαφέρον τη συνάντηση για το μεγάλο αυτό έργο που θα ενώσει τις Δυτικές με τις Ανατολικές ακτές της Κεντρικής Ελλάδας και το Λιμάνι του Πλατυγιαλίου με την Λαμία. Ο κόσμος όπως έδειξε με τις χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και την κινητοποίηση του Μαρτίου βρίσκεται σε αναβρασμό και θα προβεί σε περαιτέρω δυναμικές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις», υπογραμμίζει το συντονιστικό πολιτών για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι σε τοποθέτησή του.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:


Σε εκδήλωση του περασμένου Μαρτίου στο Αγρίνιο με πρόσκληση του συντονιστικού πολιτών σύσσωμοι Δήμαρχοι Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας, Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειακή Αρχή Στερεάς Ελλάδος ένωσαν τις φωνές τους για την επιτακτική αναγκαιότητα υλοποίησης του ξεχασμένου διευρωπαϊκού δρόμου Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία, η κατασκευή του οποίου αποτελεί υποχρέωση της χώρας απέναντι στην Ε.Ε. Μάλιστα ακολούθησαν και αποφάσεις όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος με ευρεία πλειοψηφία για την άμεση προτεραιότητα που έχει το έργο.

Μετά από την επίσκεψη του Δημάρχου Αγρινίου ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε η πρόθεση να γίνει η συνάντηση αρχές Απριλίου. Πέρασε όμως ένας μήνας και όχι μόνο η συνάντηση δεν έγινε ακόμα αλλά υπήρξαν και νέα εμπόδια για το δρόμο Καρπενήσι-Λαμία.

Κύριε Υπουργέ,

Αναμένουμε με αγωνία και έκδηλο ενδιαφέρον τη συνάντηση για το μεγάλο αυτό έργο που θα ενώσει τις Δυτικές με τις Ανατολικές ακτές της Κεντρικής Ελλάδας και το Λιμάνι του Πλατυγιαλίου με την Λαμία. Ο κόσμος όπως έδειξε με τις χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και την κινητοποίηση του Μαρτίου βρίσκεται σε αναβρασμό και θα προβεί σε περαιτέρω δυναμικές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button