Ροή Ειδήσεων

Χελιδονοφωλιές από πηλό στο Ερηαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

koi-panagia-eleoua-pilos (3)Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, στην έδρα της Α΄ Εκπαιδευτικής Μονάδας του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι, πραγματοποιήθηκε όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του η σπουδαία και καινοτόμα δράση «Τα Χελιδονίσματα».

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου είχαν την πρωτοβουλία, για άλλη μια χρονιά, να επιλέξουν το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» και συγκεκριμένα το τμήμα Κεραμικής για την κατασκευή πήλινων φωλιών για τα χελιδόνια.

koi-panagia-eleoua-pilos (1)

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, εκπρόσωπος της Ορνιθολογικής Εταιρείας στο Μεσολόγγι και στελέχη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, επισκέφθηκαν το Εργαστήρι στο Μεσολόγγι και υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγησή τους οι εκπαιδευόμενοι νέοι του τμήματος κεραμικής του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κατασκεύασαν με πηλό από μία χελιδονοφωλιά ο καθένας, για τα χελιδόνια που θα επισκεφθούν την περιοχή φέτος την άνοιξη. Όταν οι φωλιές αυτές στεγνώσουν και είναι έτοιμες, θα τοποθετηθούν στο Ναυταθλητικό Κέντρο του εργαστηρίου που βρίσκεται στο Λιμάνι Μεσολογγίου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» συγχαίρουν τους δύο Φορείς για την πρωτοβουλία τους αυτή και τους ευχαριστούν θερμότατα για την άψογη όπως αναφέρουν παρουσία τους, τη συνέπεια και τη συνεργασία τους με τους εργαζόμενους και τους εκπαιδευόμενους νέους, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν και ενθαρρύνθηκαν με τη δράση αυτή. Ευελπιστούν και στο μέλλον να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία με τέτοιου είδους δράσεις, επαφής με τη φύση, που βοηθούν στην ψυχική ανάταση.

koi-panagia-eleoua-pilos (2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button