Χειροπέδες σε άνδρα και γυναίκα για διακίνηση κοκαΐνης στο Αγρίνιο (φωτο)

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, απόγευμα Μεγάλης Τρίτης.
Μετά από έρευνες στο σπίτι ενός 33χρονου άνδρα καθώς και σε αυτό μίας 26χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης. Στο σπίτι του άνδρα 1,8 γρ. και 3.710 ευρώ ενώ σε αυτό της γυναίκας 67,3 γρ. κοκαΐνης, 2,4 γρ. κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.
Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα, για διακίνηση.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των δυο κατηγορουμένων, κατά τις οποίες βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
• 69,1 γραμμάρια κοκαΐνης, διαμοιρασμένα σε δεκατρείς συσκευασίες
• 2,4 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• 3.710 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου».