Γεγονότα

Χειροδικία σε βάρος αντιδημάρχου στην Αμφιλοχία

epi-amfiloxia-tripinviewΕπεισόδιο μεταξύ αντιδημάρχου του δήμου της Αμφιλοχίας και ενός επαγγελματία σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr στην πόλη της Αμφιλοχίας το βράδυ του Σαββατου. Ο επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στην παραλία της κωμόπολης φέρεται να είχε διαφωνίες με τον αντιδήμαρχο που είναι αρμόδιος για τα τεχνικά έργα, σχετικά με τις παρεμβάσεις που έγιναν από τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα για τα στέγαστρα που έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα κατά μήκος της παραλίας, αμέσως μετά τον κεντρικό κόμβο.

Επαγγελματίες παραπονούνται πως η παρέμβαση που είχε σαν σκοπό το συμμάζεμα και την ομοιομορφία, έχει προβλήματα, με αποτέλεσμα με την πρώτη βροχή να μπαίνουν νερό στα καταστήματα και οι πελάτες να φεύγουν. Παράπονα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν και για το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες έχουν παραχωρήσει χώρους και έχασαν τετραγωνικά, σε αντίθεση με άλλους. Υποστηρίζουν δηλαδή πως σε σχέση με κάποιους άλλους επαγγελματίες του ίδιου κλάδου, έχουν αδικηθεί.

Έτσι, μετά από ένα φραστικό επεισόδιο που έγινε προ ημερών ο αντιδήμαρχος το Σάββατο, δέχθηκε τα έντονα παράπονα επαγγελματία και τελικά το επεισόδιο πήρε έκταση με τον επαγγελματία να γρονθοκοπεί τον αιρετό. Υπάρχουν πληροφορίες και για υποβολή μήνυσης, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως δημοτική αρχή της Αμφιλοχίας έχει έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους επαγγελματίες σχετικά με την αναπλαση της παραλιακής ζώνης και το επεισόδιο είναι προφανώς το αποτέλεσμα αυτής της δυσαρέσκειας που σοβούσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button