Παναιτωλικος

Χάβος: "Καθοριστική νίκη-αντικατοπτρίζει την εικόνα του πρωταθλήματος η βαθμολογία" (video)

sup-synxi-panai-asteras1

H συνέντευξη τύπου των προπονητών του σημερινού αγώνα ξεκίνησε με τον Στάϊκο Βεργέτη, προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, που στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επίθεση της ομάδας του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιγνιδιού, “…ενώ ήμασταν οργανωμένοι και είχαμε τον έλεγχο δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ που μας αποσυντόνισε, ο Παναιτωλικός πήρε το ρυθμό. Στο ημίχρονο  είπαμε θα το παλέψουμε χωρίς να χάσουμε την οργάνωση μας, δυστυχώς όμως ήρθε ένα δεύτερο γκολ και κάπου εκεί μπόρεσε η ομάδα του Παναιτωλικού να κάνει τη διαχείριση”.

Ο κ. Βεργέτης επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να διορθώσει “κάποια πράγματα στην επίθεση” τονίζοντας πως δεν έχει την ανάπτυξη που απαιτείται. Παραδέχθηκε πάντως πως το αποτέλεσα ήταν συνδυασμούς Τάσο του συγκεκριμένου προβλήματος του Αστέρα όσο και της πολύ καλής απόδοσης του Παναιτωλικού.

sup-synxi-panai-asteras2

Ο Μάκης Χάβος που ακολούθησε στην εισαγωγή του είπε πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο , μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον Παναιτωλικό: “Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέτα το πρώτο εικοσάλεπτο επιβάλαμε τον ρυθμό μας , είχαμε αυτοματισμούς και συνεργασίες, προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά το πιο ευχάριστε ήταν η επιθετική άμυνα που κάναμε, όταν χάνονταν η μπάλα με αποτέλεσα να μην μπορεί ο αντίπαλος να μας απείλησε στις κόντρα  επιθέσεως”.

Ο κ. Χάβος σημείωσε ακόμη πως αντιμετωπίστηκε πολύ καλά ένα ακόμη δυνατό σημείο του Αστέρα, οι στημένες φάσεις, τονίζοντας πως και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν  σημαντικό ότι ο Παναιτωλικός δεν κλείστηκε πίσω, δημιούργησε φάσεις και κυνήγησε ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και καθοριστική τη νίκη  και από άποψη ψυχολογίας και συμπλήρωσε πως η ομάδα οφείλει να συνεχίσει με ταπεινότητα και σοβαρότητα, μιας και ακολουθούν δυο δύσκολα εκτός έδρας παιγνίδια.

Τέλος είπε πως η βαθμολογία αποτυπώνει την πραγματικότητα στην κορυφή της βαθμολογίας. “Η πρώτη πεντάδα έτσι όπως είναι η βαθμολογία, είναι δίκαια Άκη που είναι”, είπε χαρακτηριστικά.

Στον σημερινό αγώνα κόπηκαν 3.164 εισιτήρια, σύμφωνα με την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close