Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τη ρυμούλκηση του πλοίου», λέει δικηγόρος οικογένειας αγνοουμένου (video)

Αδιανόητη χαρακτήρισε την απόφαση να μεταφερθεί το Euroferry Olympia από την Κέρκυρα στον Αστακό ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας και συνήγορος της οικογένειας ενός εκ των δέκα αγνοουμένων.

«Από τη στιγμή που ο Λευκορώσος βγήκε ζωντανός από το κουβάρι του πλοίο είναι αδιανόητο, πραγματικά σας το λέω, να μην πάει το πλοίο στην Κέρκυρα και να πρέπει να περιμένουμε άλλες δεκαπέντε με δεκαεπτά ώρες να φτάσει στον Αστακό για να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο κ. Λύτρας.


Παράλληλα, ο συνήγορος της οικογένειας ενός από τους αγνοούμενος αναρωτήθηκε γιατί το Υπουργείο να πήρε αυτή την απόφαση, αναφέροντας πως δεν έχουν λάβει καμιά απάντηση στα όσα ερωτήματα έχουν θέσει.

«Καμιά απάντηση δεν έχουμε πάρει.

Δεν υπάρχει και απάντηση.

Τι απάντηση; Δηλαδή να μην πάει το πλοίο δίπλα στο κοντινότερο λιμάνι και να πρέπει οι λίγες ελπίδες που υπάρχουν να εξαντληθούν; Μιλάμε για απλή λογική», επεσήμανε.
Όπως σχολίασε, δεν αποκλείεται με αυτές τις τακτικές να «χαθούν» και οι δέκα αγνοούμενοι, συμπληρώνοντας πως αναμένουν τις εξελίξεις για τις επόμενες κινήσεις στις οποίες θα προβεί.

Αναφερόμενος στα μέτρα ασφαλείας του πλοίο, ο κ. Λύτρας εξήγησε ότι δεν υπήρχε κανένα, επιβεβαιώνοντας τη μαρτυρία του 21χρονου Λευκορώσου οδηγού ότι και οι τέσσερις πυροσβεστήρες που υπήρχαν στο πλοίο δεν λειτουργούσαν.

mynews.gr


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button