ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Χαρίζει ζωή μετά τον θάνατο της η 51χρονη από την Παραβόλα- δωρήθηκαν όργανά της

«Γέφυρα ζωής» μεταξύ Πάτρας - Αθήνας και Θεσσαλονίκης, φωτεινό παράδειγμα η απόφαση των συγγενών

Δώρα ζωής σε βαριά πάσχοντες συνανθρώπους μας έκανε μετά τον θάνατο της η 51χρονη γυναίκα από την Παραβόλα, που κηδεύεται σήμερα το μεσημέρι, μετά τον θάνατο της χθες σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Παρά το βαρύτατο τους πένθος και την βαθιά λύπη τους για την ξαφνική απώλεια, οι συγγενείς της Εύης Φλωροπούλου συνεργάστηκαν με το ιατρικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου και αποφάσισαν να δωρηθούν όργανά της, που αναμένεται να δώσουν μια «νέα ζωή» σε βαριά νοσούντες.


Από το σορό της γυναίκας αφαιρέθηκαν το ήπαρ, η καρδιά, οι νεφροί και η καρδιά. Παράλληλα, στήθηκε για «γέφυρα ζωής» μεταξύ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, ώστε τα όργανα να μεταφερθούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κάτι που ήδη έχει γίνει, με το ήπαρ και τους νεφρούς ειδικότερα, να έχουν παραληφθεί από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το φωτεινό παράδειγμα των συγγενών της 51χρονης μητέρας σε ένα θέμα που ακόμη θεωρείται ταμπού για μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας, μπορεί να αποτελέσει «οδηγό», ώστε οι όποιες επιφυλάξεις, να καμφθούν ή έστω, να περιοριστούν. Έβαλαν στην άκρη τη θλίψη τους και έδωσαν ένα ανεκτίμητο δώρο, προχωρώντας σε μια  υπέρτατη πράξη αλληλεγγύης.

Τους ευχαριστούμε.

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button