Χάρισαν δώρα και χαμόγελα στο Νηπιαγωγείο Αστακού (φωτο)
Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτων πιστος στην καθιερωμένη πρωτοβουλία, προσέφερε στα παιδιά του Νηπιαγωγείου Αστακού, Χριστουγεννιάτικα δώρα σε συνεργασία με την εταιρία παιχνιδιών Desyllas group.
51 επιτραπέζια παιχνιδια προφέρθηκαν στους μικρούς φίλους δίνοντας τους ένα (ακόμη) μεγάλο χαμόγελο τις γιορτινές μέρες.
Οι μέρες αυτές πέραν των Θρησκευτικών εκδηλώσεων για την Γέννηση του Θεανθρώπου ειναι και μέρες αγάπης και χαράς και για τον λόγο αυτο ο Σύλλογος δεν θα μπορούσε να ειναι απών.
Παρευρέθησαν εκ μέρους του Συλλόγου ο πρόεδρος Χρ. Μπονης και ο Ταμίας Κώστας Νικολάου, ο Δήμαρχος Ξηρομερου Γιάννης Τριανταφυλλακης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λευτέρης Μαντζαρης. Εκ μέρους του Νηπιαγωγείου η διευθύντρια Ειρήνη Καρακώστα.