Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Με Σπηλιόπουλο ο αν. γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα: “Ο Κατσιφάρας ν’ αποφασίσει με ποιους και πως θα πορευτεί”

Μία μέρα μετά το αυστηρό μήνυμα της Φώφης Γεννηματά προς τα στελέχη να στηρίξουν τις αποφάσεις του συνεδρίου κι ο αναπληρωτής γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα, έστειλε το δικό του.

Εξαπολύοντας επίθεση στον εκλεκτό του ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, δηλώνει ότι στηρίζει τον πρώην υπουργό, Κώστα Σπηλιόπουλο.

Ο Γαβριήλ Χαραζίδης, με δήλωσή του, ξεχνώντας πως ο Κατσιφάρας έχει την στήριξη του ΚΙΝΑΛ, αναφέρει ότι «η κεντρική γραμμή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ όπως έχει περιγραφεί κατ΄ επανάληψη από την ηγεσία του χώρου, είναι η δική μας ενδυνάμωση αλλά και η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινδυνεύουμε να χάσουμε και το στόχο και το αποτέλεσμα”.

«Το κυβερνών κόμμα «κρύφτηκε» πίσω από την υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα και διεκδικεί με χρίσμα και δικούς του υποψήφιους (πρωτοκλασάτα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ) να καπηλευτεί μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη της παράταξης του νυν περιφερειάρχη», τονίζει χαρακτηριστικά ενώ, αναφερόμενος στον Απόστολο Κατσιφάρα, σημειώνει ότι «θα πρέπει αποφασίσει με ποιους και πως θα πορευτεί».

Τέλος, αναφέρει ότι σε κάθε περίπτωση τα θολά μηνύματα παράγουν στρεβλά αποτελέσματα. Και η ψήφος στη Δυτική Ελλάδα όπως και στις ευρωεκλογές οφείλει να είναι «κρυστάλλινη».

Ολόκληρη η δήλωσή του Γαβριήλ Χαραζίδη:

“Η εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου 2019 είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας. Οι δύο από τις τρεις κάλπες έχουν ιδιαίτερα έντονο πολιτικό χρώμα. Η μάχη των ευρωεκλογών αλλά και των περιφερειακών εκλογών είναι αμιγώς πολιτική. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα κόμματα έχουν ρίξει το βάρος τους στις δύο αυτές κάλπες.

Η κεντρική γραμμή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ όπως έχει περιγραφεί κατ΄ επανάληψη από την ηγεσία του χώρου, είναι η δική μας ενδυνάμωση αλλά και η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινδυνεύουμε να χάσουμε και το στόχο και το αποτέλεσμα.

Το κυβερνών κόμμα «κρύφτηκε» πίσω από την υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα και διεκδικεί με χρίσμα και δικούς του υποψήφιους (πρωτοκλασάτα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ) να καπηλευτεί μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη της παράταξης του νυν περιφερειάρχη.

Για όσους θέλουν να μείνουν πιστοί στο χώρο, είναι αυταπόδεικτος ο ισχυρισμός ότι οι ψηφοφόροι της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ΔΕΝ μπορούν με την ψήφο τους να δώσουν μια εκλογική νίκη σε όσους βυσσοδομούν σε βάρος του ονόματος, της ιστορίας και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας θα πρέπει αποφασίσει με ποιους και πως θα πορευτεί. Με το χώρο που τον ανέδειξε σε Νομαρχιακό Σύμβουλο, Αντινομάρχη, βουλευτή, Υφυπουργό και Περιφερειάρχη ή θα ακολουθήσει τους νέους του «συντρόφους»; Στη δεύτερη περίπτωση ευτυχώς, ο χώρος έχει μια καθαρή επιλογή. Αυτή του ψηφοδελτίου του Κώστα Σπηλιόπουλου που ούτε «λοξοκοίταξε», ούτε «παραπάτησε», ούτε «μετοίκησε».

Σε κάθε περίπτωση τα θολά μηνύματα παράγουν στρεβλά αποτελέσματα. Και η ψήφος στη Δυτική Ελλάδα όπως και στις ευρωεκλογές οφείλει να είναι «κρυστάλλινη»!

kalpi19.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button