Γεγονότα

"Χαμένη" στη μεταφορά του νοσοκομείου ετοιμόγεννη γυναίκα

epi-nosokomeio-agrinio

Άρχισαν ήδη τα πρώτα προβλήματα με τη μεταφορά από το παλιό στο νέο νοσοκομείο, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο agriniopress.gr από γυναίκα που ήταν προγραμματισμένο  να γεννήσει με καισαρική στις 22 Ιουλίου.

Και λέμε “ήταν”  γιατί η γέννα τυγχάνει να πέφτει μέσα στην ημερομηνία αναστολής της λειτουργίας του νοσοκομείου για την μεταφορά του στο νέο κτίριο της εθνικής οδού.

Και εδω αρχίζει η ταλαιπωρία για την άτυχη νεαρή γυναίκα, που μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει άκρη με το που και πως θα γεννήσει. Όπως αναφέρουν στο agriniopress.gr συγγενείς της, της μεταφέρθηκε από τον γιατρό της πως ο προγραμματισμένος τοκετός δεν μπορεί να γίνει στο Αγρίνιο, χωρίς όμως να της δίνεται η εναλλακτική λύση, το νοσοκομείου δηλαδή που μπορεί να πάει για να γεννήσει με ασφάλεια.

Για παράδειγμα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου δεν μπορεί να πάει, αφού δεν υπάρχει αναισθησιολόγος, ενώ χρειάζεται και παραπεμπτικό που δεν της έχει δοθεί ακόμη.

Από το πρωί σήμερα η έγκυος γυναίκα, τρέχει σε υπηρεσίες, Διευθυντές και υπαλλήλους του νοσοκομείου, χωρίς να έχει βγάλει άκρη και όπως είναι φυσιολογικό, βρίσκεται σε κατάσταση μεγάλης αγωνίας, αφού έχει μπλέξει σε μια απίστευτη κατάσταση γραφειοκρατίας, που εξαιτίας του είδους της (μεταφορά του νοσοκομείου)  δεν μπορεί να τύχει άμεσης εξυπηρέτησης, μιας και όπως φαίνεται και οι υπάλληλοι , γιατροί κλπ τα έχουν επίσης κάπως χαμένα.

Πολλοί φοβούνται πως τέτοια περιστατικά θα πληθύνουν τις επόμενες μέρες και τονίζουν την ανάγκη καλύτερου συντονισμού, ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις που μπορεί να αποβούν και επικίνδυνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close