ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Business Modelling Workshop στις 17 Δεκεμβρίου

To Found.ation, σε συνεργασία με το ΕΙΤ Digital και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, διοργανώνουν στις 17 Δεκεμβρίου στην Πάτρα ένα δωρεάν Business Modelling Workshop, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ιδεών και την επιχειρηματικότητα.

Χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία DesignThinking, οι εμπειρογνώμονες του EIT Digital (μέρος της κοινότητας γνώσεων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας) θα καθοδηγήσουν τους φοιτητές στη διαδικασία ανάπτυξης ιδεών μέσω ενός διαδραστικού και διασκεδαστικού εργαστηρίου. Το workshop ξεκινά ένα βήμα πριν από το στάδιο της θερμοκοιτίδας, και οι φοιτητές δουλεύοντας σε ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία θα εξοικειωθούν με τις έννοιες του business plan, του pitching και της ανάπτυξης ιδεών από τη σύλληψη ως την υλοποίηση, και πως αυτά μπορούν να οδηγήσουν με επιτυχία σε ένα τελικό προϊόν και τη δημιουργία μιας νεοφυούς επιχείρησης.


Το εργαστήριο απευθύνεται σε φοιτητές και θα γίνει στην αγγλική γλώσσα, από εκπροσώπους του EIT Digital που θα έρθουν στην Πάτρα γι’ αυτόν τον σκοπό. Για τη συμμετοχή δεν απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες.

Κάνετε εγγραφή τώρα στο: https://www.eventora.com/en/Events/innovation-game_PSP

Agenda

15:00-15:30 Registration/Welcome

15:30-15:40 Introduction

15:40-16:40 Innovation Game

Idea generation
Discovery
Design
Delivery

16:40-16:50 Introduction to the EIT Digital Master School and Summer School

16:50-17:25 Innovation Game

Pitching

17:25-18:00 Networking

Σχετικά με το EITDigital

Το EITDigital είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός οργανισμός ανοιχτής καινοτομίας που συνεργάζεται με πάνω από 130 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups, πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα. Το EITDigital επενδύει σε στρατηγικούς τομείς για να επιταχύνει την εισαγωγή στην αγορά ψηφιακών τεχνολογιών που βασίζονται στην έρευνα και να φέρει επιχειρηματικό και ηγετικό ταλέντο στην Ευρώπη.

Το EITDigital είναι μια κοινότητα γνώσης και καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT). Τα κεντρικά γραφεία του EITDigital βρίσκονται στις Βρυξέλλες, ενώ κέντρα συνεγκατάστασης υπάρχουν στο Βερολίνο, τη Βουδαπέστη, το Αϊντχόβεν, το Ελσίνκι, το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Παρίσι, τη Στοκχόλμη, το Τρέντο και ένα hub στη SiliconValley.

https://www.eitdigital.eu/

Σχετικά με το Found.ation

ToFound.ation είναι μια κορυφαία πλατφόρμα τεχνολογίας και καινοτομίας στην ΝΑ Ευρώπη, ενεργώντας ως κόμβος για startups, ως επιταχυντής ψηφιακού μετασχηματισμού για επιχειρήσεις και ως τεχνολογική εκπαιδευτική κυψέλη.

Βοηθά και εκπαιδεύει ανθρώπους και εταιρείες στην ψηφιακή νοοτροπία, τις τεχνολογικές πλατφόρμες και εργαλεία, παρέχοντάς τους τις δεξιότητες που θα τους χρησιμεύσουν στο μέλλον και δημιουργώντας μια δεξαμενή ταλέντων με νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Συνδέει εταιρείες, startups και νέα ταλέντα σε ένα οικοσύστημα επιχειρηματικότητας.

Το Found.ation ιδρύθηκε το 2011 ως ένας από τους πρώτους συνεργατικούς χώρους της νοτιοανατολικής Ευρώπης, και εξελίχθηκε σε έναν ολοκληρωμένο σύμβουλο που καθοδηγεί τον επιχειρηματικό κόσμο στη νέα τεχνολογική πραγματικότητα.

Από το 2015, το Found.ation είναι αποκλειστικός συνεργάτης του EIT Digital στο πρόγραμμα ARISE Europe, για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, που στοχεύει στην ενδυνάμωση του τοπικού οικοσυστήματος startup, διαμέσου κοινών και άρτια δομημένων πρωτοβουλιών.

http://thefoundation.gr/

 

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button