ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δείτε μέσα σε 10 ώρες Μυκήνες, Επίδαυρο & Ναύπλιο

Άλλη μία ολοήμερη εκδρομή του Blue Travelista που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα κατά την παραμονή σας πρωτεύουσα!

Μυκήνες – Επίδαυρος – Ναύπλιο: Προορισμοί που θα σας μαγέψουν με την πλούσια ιστορική κληρονομιά τους και θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον αρχαίο πολιτισμό και θα σας γοητεύσουν με την ατμόσφαιρα εποχής.

Μυκήνες

Η είσοδός σας στην πύλη των Λεόντων με τις ανάγλυφες παραστάσεις είναι από τα αρχαιότερα δείγματα γλυπτικής στον δυτικό κόσμο. Το ταφικό μνημείο, οι θολωτοί τάφοι, η υπόγεια δεξαμενή, το αρχαιολογικό μουσείο με τις θεματικές του ενότητες θα σας εντυπωσιάσουν.

Επίδαυρος

Η Επίδαυρος θα σας δελεάσει όχι μόνο για τα πολιτιστικά της δρώμενα και το αρχαίο θέατρο αλλά και για την χαλάρωση που προσφέρει. Πρόκειται για έναν προορισμό που αξίζει να βρεθείτε στο ταξίδι σας στην Ελλάδα.

Ναύπλιο

Τα ατμοσφαιρικά σοκάκια του Ναυπλίου, μπορούν να σας μαγέψουν από την πρώτη στιγμή. Το Μπούρτζι, η πλατεία Συντάγματος, το Αρχαιολογικό μουσείο και διάφορες εκκλησίες, μπορούν να σας προσφέρουν ωραίες και χρωματιστές εικόνες.

Τα Highlights του tour

Η εκδρομή γίνεται σε άνετα και ευρύχωρα κλιματιζόμενα λεωφορεία. Η διαδρομή ξεκινάει και σε λίγη ώρα περνάτε από το κανάλι της Κορίνθου, που η θέα είναι εκπληκτική.

Στην συνέχεια πραγματοποιείται η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών στην συνέχεια στο Ναύπλιο και στοΑρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με την ασύγκριτη ακουστική του.

Για λεπτομέρειες, τιμές και πληροφορίες ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς!

Στο BlueTravelista μπορείτε να βρείτε εκδρομές, ολοήμερα tour, γρήγορες περιπετειώδεις εξορμήσεις και συμμετοχή σε πολλά φεστιβάλ που οργανώνονται εκείνη την εποχή στην αθηναϊκή πρωτεύουσα.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close