ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκδήλωση με θέμα “Βιολογική καλλιέργεια ελιάς & άλλων προϊόντων” στην Ανάληψη Τριχωνίδας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι φίλοι του μουσείου της Τριχωνίδας” διοργανώνει εκδήλωση στην Ανάληψη Τριχωνίδας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. με θέμα “Βιολογική καλλιέργεια ελιάς και άλλων προϊόντων”.

Θα αναπτυχθούν σημαντικές εισηγήσεις για τις βιολογικές καλλιέργειες ελιάς και άλλων προϊόντων ενώ θα ακολουθήσει γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων.

“Παρουσία Καθηγητών, αντιπροσωπείας διεθνών Επιμελητηρίων και του Ινστιτούτου Μεσογειακής Κουλτούρας θα αναπτυχθούν σημαντικά θέματα ενώ θα εξεταστούν πεδία συνεργασίας. Θα γίνουν επισκέψεις σε μονάδες παραγωγής αλλά και σε Μοναστήρια και άλλα αξιοθέατα του ορεινού όγκου της Τριχωνίδας. Μια μεγάλη ευκαιρία προβολής της περιοχής που πρέπει να αξιοποιηθεί”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Τις απόψεις τους θα αναπτύξουν οι Αθηνά Θεοδωρακοπούλου Ερευνήτρια Πανεπιστημίου Πατρών, Έλενα Καλίνινα Μέλος Δ. Σ. και Υπεύθυνη Εισαγωγών-Εξαγωγών του Ελληνορωσσικού Επιμελητηρίου και Τζούλια Συσάλοβα Business Development Director του Ινστιτούτου Μεσογειακής Κουλτούρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button