ΓεγονόταΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αυξημένα υγειονομικά μέτρα στα σχολεία ζητούν οι σύλλογοι δασκάλων και καθηγητών του Αγρινίου

Είχαν συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη

Σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην οποία έλαβαν μέρος ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης , ο Πρόεδρος της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλ/νίας Γιώργος Κατσίφας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου Ηλίας Παπαχρήστος Ηλίας.

Θέμα της συνάντησης ήταν οι συνθήκες επανέναρξης της λειτουργίας των σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας στη σχολική κοινότητα.

Μετά τη συνάντηση, οι δυο εκπαιδευτικοί Συλλόγου, προχώρησαν στην παρακάτω κοινή ανακοίνωση:

“Σε αυτό το πλαίσιο, ως εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών, εκφράσαμε την ανησυχία μας για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά και τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα στον νομό μας.


Ζητήθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να διεξάγεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων με αυξημένους υγειονομικούς όρους (επαρκές προσωπικό καθαριότητας, αντισηπτικά, απολυμάνσεις κα).

Ο κος Ζαρκαβέλης διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγρινίου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υποδεχθούμε τους μαθητές μας σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Όπως μας ενημέρωσε, ο Δήμος παρακολουθεί τα γεγονότα και είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση.

Από την πλευρά μας καλούμε τη Δημοτική Αρχή να είναι σε συνεχή εγρήγορση και σε περίπτωση επιδείνωσης της τρέχουσας κατάστασης να μη διστάσει -σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς- να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία των παιδιών, των γονιών και των εκπαιδευτικών”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button