Αυτός είναι ο πρώτος αγνοούμενος που διασώθηκε στη Χαλκιδική: «Δεν ήξερα τι με περίμενε όταν βούτηξα»

Από το κρεβάτι νοσοκομείου στη Χαλκιδική ο νεαρός που για τρεις ώρες ήταν αγνοούμενος, περιγράφει τα όσα έζησε με σκηνές που κόβουν την ανάσα. Την ίδια ώρα η αγωνία για τον 28χρονο που συνεχίζει να αγνοείται κορυφώνεται…

Η δική του περιπέτεια στη Χαλκιδική κράτησε τρεις ώρες και ολοκληρώθηκε στο Ποσείδι το απόγευμα του Σαββάτου. Όταν εντοπίστηκε από τους διασώστες και διασώθηκε. Ένα 24ωρο μετά, ο νεαρός που βούτηξε στο Ποσείδι με δύο φίλους του, μετά από πάρτι γενεθλίων, περιγράφει τα όσα έζησε και τις στιγμές που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή. Η Χαλκιδική για τον ίδιο θα ξυπνάει πάντα τους χειρότερους εφιάλτες.


Όπως λέει στον Alpha δεν ήξερε για την επικινδυνότητα του σημείου. Για τα νερά που βαθαίνουν απότομα και για τα θαλάσσια ρεύματα, ακόμα και τις μέρες που έχει άπνοια. Από μια απερισκεψία όπως είπε, βούτηξε μαζί με τους δύο φίλους του και ξαφνικά άρχισαν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους. «Δεν φοβήθηκα ότι θα πεθάνω αλλά δεν ήξερα τι με περίμενε όταν έπεφτα στη θάλασσα» λέει μεταξύ άλλων και τονίζει ότι προσεύχεται για να βρεθεί ζωντανός και ο 28χρονος.

Νωρίτερα το πρωί, έγινε το δεύτερο «θαύμα» στη Χαλκιδική. Εξαντλημένος, αλλά σε πλήρη επαφή με το περιβάλλον ήταν μετά την περιπέτεια επί 19 ώρες στη θάλασσα ο 30χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος παρασύρθηκε χθες το απόγευμα από τα κύματα στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Πληροφορίες από newsit.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Χαλκιδική