ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αυτό είναι το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στο σχολείο – Στις 8:15 το πρώτο κουδούνι

Στα σχολεία τους θα πρέπει να βρίσκονται στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, προκειμένου να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε το υπουργείο, και μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι μαθητές θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού, ο οποίος θα γίνει ανάλογα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας λειτουργίας, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, θα περιλαμβάνει:

– Επεξήγηση και συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ.

– Επεξήγηση και εμβάθυνση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί στα σχολεία.

– Διανομή μάσκας ανά μαθητή.

– Έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας.

– Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας.

– Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς (εκτός από τα νηπιαγωγεία).

Ιδιαίτερα για τα δημοτικά, προβλέπεται και η διανομή των ατομικών δοχείων νερού (παγουριών) ανά μαθητή και η διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς ανά θρανίο.

2 Σχόλια

  1. Αφού έβγαλαν τρεις διαφορετικές αποφάσεις πρώτα και μπέρδεψαν γονείς και εκπ/κούς……….. καθαρίστριες πήραν στα σχολειά Παρασκευή απόγευμα και τα παγουρινάκια τους τα μοίραζαν με τις μάσκες το Σαββάτο….. ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ!!!! Τι έκαναν όλο το καλοκαίρι???? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ………….Υποκριτές και ‘λίγοι”, δυστυχώς πολύ “λίγοι”….ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ……ΜΠΛΕΞΑΜΕ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button