Pressαρίσματα

Αξίζει να διαλυθεί ο Παναιτωλικός για να είναι «συνεπής με τις αρχές του»;

panaitolikos-aek-2

Τελικά δύο ομάδες θα μείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο φέτος όπως πάει η δουλειά και η μία θα είναι ο Παναιτωλικός! Η άλλη θα είναι ο Παναθηναϊκός γιατί δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα παίζει κι αυτό δεν είναι τιμητικό ούτε για τον Παναιτωλικό.

Σε κάθε περίπτωση, προχθές που κατέβηκε εκείνη η πρόταση της ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ για να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν έχουν πλήρη φάκελο και δεν αδειοδοτούνται η μόνη ομάδα που δεν κατηγορήθηκε ούτε από τον Παναθηναϊκό (γι΄αυτόν ήταν η πρόταση, όλοι το λένε πια) για την αρνητική της ψήφο, ήταν ο Παναιτωλικός. Ειπώθηκε ότι πάντα έτσι  κάνει σε ψηφοφορίες ο Παναιτωλικός άρα ήταν συνεπής. Τώρα πόσο συνεπής είναι όταν ψηφίζει ό, τι και κάτι άλλες ομάδες που έχουν ανοίξει Κυριακή οι τράπεζες για να πάρουν εγγυητική ή που έχει μοιράσει τα διαρκείας τους ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα σας γελάσουμε. Θέλει να πει η στήλη πως, ίσως, η αποχή να ήταν στάση ακόμη καλύτερη από την αρνητική ψήφο…

Όπως και να έχει, το ίδιο θέμα θα ερχόταν σήμερα στην ΕΠΟ αυτή τη φορά. Μετά από την ψήφο κι εκεί και καθώς ο Παναθηναϊκός δεν τον γλιτώνει τον φούντο στη Β’ Εθνική, όντως ο Παναιτωλικός μπορεί να είναι η μόνη ομάδα χωρίς συμβόλαιο με την Nova, γιατί «δεν είναι στις προτεραιότητές της», κοινώς γιατί ο Κωστούλας έχει τσακωθεί κάμποσες φορές μαζί της.

Αυτό που διαβάσαμε λοιπόν στον τοπικό Τύπο είναι πως χωρίς αυτό το 1,5 εκατομμύριο από τα τηλεοπτικά ο Παναιτωλικός επίσης δεν μπορεί να κλείσει πλήρη φάκελο αδειοδότησης, εκτός κι αν έχει… 5.000 διαρκείας ή sold out σε κάθε αγώνα του. Ή εκτός κι αν πουλήσει παίκτες και κάνει πολύ μεγάλες περικοπές, λέμε εμείς, που όμως δεν εξασφαλίζουν την παραμονή γιατί η ομάδα δεν θα είναι ανταγωνιστική!
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Και ερωτώμεν: δεν θα είναι από τις μεγαλύτερες τραγωδίες να πέσεις κατηγορία ή να αποδυναμώσεις την θέση σου ως ομάδα μόνο και μόνο για την αρχή ότι δεν ψηφίζεις μέσα στη χρονιά αλλαγές στους κανόνες; Και μάλιστα την ώρα που μαζί σου έχουν υπογράψει το ίδιο πράγμα ομάδες που κάθε άλλο παρά σαν τη γυναίκα του Καίσαρα είναι, ναι, εκείνη που δεν έπρεπε μόνο να είναι τίμια αλλά έπρεπε και να δείχνει τίμια;

Όπως είπε το πρωί στο agriniowebradio ο Κωστούλας δεν ξέρει αν θα μπορέσει να καλύψει ο ίδιος την τρύπα που ίσως προκληθεί από έλλειψη τηλεοπτικού συμβολαίου και δεν ξέρει κι αν θα μπορέσει να δώσει την ομάδα ποτέ αν μείνει χωρίς συμβόλαιο για την καινούρια χρονιά.

Δύσκολο να μην βρει πουθενά τηλεοπτική στέγη η ομάδα αλλά πιθανό, λοιπόν. Κι εντάξει, όλα σε τούτη τη ζωή γίνονται για ένα καθαρό κούτελο, για τις αρχές. Σε ένα ποδόσφαιρο σαν το ελληνικό όμως οι αρχές σε πάνε σε διάλυση, έτσι δεν φαίνεται; Αν διαλυθείς, λοιπόν, τι θα μείνει μετά από τις αρχές; Σόρι, αλλά αυτή η λογική δεν έχει να κάνει ούτε με ομάδες ούτε με επιχειρήσεις. Και, όχι, δεν είναι εκείνο που συνέβαινε κάποτε, τότε δηλαδή που ζητούσαν όλοι από τον Κωστούλα να αγοράζει τα παιχνίδια για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Εκείνο ήταν άλλο. Τώρα μιλάμε για τήρηση αρχών και διάλυση, μαζί με κάτι κατσικοκλέφτες σε ένα πρωτάθλημα παρωδία!

 

η συντακτική λογική μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button