Αθλητισμός

Αβέβαιο το μέλλον στον Αρη Αιτωλικού

spo-aris-aitolikouΕκεί που όλα έβαιναν καλώς και την Κυριακή 29/6 ήταν προγραμματισμένες και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος στον Άρη Αιτωλικού, τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή που δεν περίμενε κανείς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα όμως από την αρχή:

Την παρασκευή το βραδύ το φως της δημοσιότητας είδαν μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες του νομού ότι η νέα διοίκηση που ήταν προ των πυλών του Άρη με επικεφαλή τον κ. Σιδερά αποσύρει το ενδιαφέρον για την ομάδα.

Μόλις το αντιλήφθησαν αυτό μέλη του απερχόμενου διοικητικού σχήματος επικοινώνησαν με τον κ. Σιδερά ώστε να δουν αν όντως όλα αυτά ευσταθούν γιατί μέχρι εκεί την ώρα δεν γνώριζαν τίποτα.

Όπως ενημερώθηκαν όντως ο κ. Σιδεράς και οι συνεργάτες τους μετά από σκέψεις κατέληξαν στην απόφαση να μην αναμειχθουν με τα κοινά της ομάδας για λογούς που όμως δεν διευκρινίστηκαν πλήρως .

Εμείς όπως οφείλαμε και με βάση τα όσα έχουν γραφτεί και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι το «ντιλ» δεν προχώρησε λόγω των μεγάλων οφειλών του συλλόγου ήρθαμε σε επικοινωνία με μέλλος της απερχόμενης διοίκησης ώστε να δούμε αν όλα αυτά ευσταθούν.

Όπως μας διεμήνυσε τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει καθώς στις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί το μόνο που είχε διατυπώθει μεταξύ των δυο πλευρών είναι ότι, η νέα διοίκηση στο μέτρο που είναι δυνατόν και αν μπορούσε (χωρίς αυτό να αποτελεί δέσμευση) να κάλυπτε ένα άνοιγαν του συλλόγου προς δυο επιχειρήσεις με το ποσό να ανέρχεται σε 4-5 χιλιάδες ευρώ.

Όσον αναφορά την επόμενη ημέρα, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τη θα ξημερώσει για την ομάδα του Άρη Αιτωλικού.

Μιχάλης Δημητρίου

http://www.aitosports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button