Δυτική Ελλάδα

Αθώοι για τις «λευκές νύχτες» άλλοι 11 επαγγελματίες της Ναυπάκτου

nafpaktos

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν σήμερα 11 επαγγελματίες της Ναυπάκτου, με την κατηγορία ότι άνοιξαν παράνομα τα καταστήματά τους κάποια βράδια Σαββάτου τις λεγόμενες «λευκές νύχτες», σε περίοδο αγοραστικής αιχμής, προκειμένου να δοθεί μια ώθηση στην αγορά.

Ωστόσο μετά από καταγγελία η αστυνομία κατέθεσε μηνύσεις και έτσι 70 επαγγελματίες βρέθηκαν κατηγορούμενοι, επειδή απασχόλησαν το προσωπικό τους πέραν του ωραρίου αλλά και γιατί λειτούργησαν χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Το άνοιγμα των καταστημάτων έγινε μετα από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου. Οι καταστηματάρχες που βρέθηκαν κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι απαιτείται ειδική άδεια από την Περιφέρεια, η οποία βέβαια δεν την έδωσε. Ωστόσο το Δικαστήριο τους έκρινε όλους αθώους.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Αν μια πόλη σαν την Ναύπακτο που παλεύει για την τουριστική της ανάπτυξη αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, τότε μάλλον θα πρέπει να διώξει τους επισκέπτες και τουρίστες της και να πάψει να δέχεται άλλους, διότι δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα. Επίσης όταν μια αγορά που στενάζει από την οικονομική κρίση αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να σταθεί.

Για το λόγο αυτό θα ήταν προτιμότερο όλοι να συνεργαστούν και να προσπαθήσουν από κοινού για την προοπτική της πόλης….

http://www.aixmi-news.gr-ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button