Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Αθλήτριες του Παναιτωλικού στο πρόγραμμα λειτουργίας προεθνικών ομάδων πετοσφαίρισης

Στο πρόγραμμα λειτουργίας προεθνικών ομάδων πετοσφαίρισης για τη στελέχωση του νέου κλιμακίου της ΕΣΠΕΔΕ συνεχίζουν δύο αθλήτριες του τμήματος πετοσφαίρισης του Παναιτωλικού.

Στο πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του έτους, διακρίθηκαν οι αθλήτριες του ερασιτέχνη Παναιτωλικού Σοφία Αυδή και Μαρία Λαβράνου.


Οι αθλήτριες είναι γεννημένες τα έτη 2006 και 2007, προκειμένου να πάρουν μέρος σε μία ακόμη προπόνηση αξιολόγησης η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση αυτή των αθλητριών : “Αποτελεί για εμάς σταθερό γνώμονα η γνωριμία των νέων παιδιών με τον αθλητισμό. Σα Διοίκηση έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη νέων αθλητριών και αθλητών στα αθλήματα που διατηρούμε τμήματα.

Σίγουρα αποτελεί δικαίωση η κλήση αθλητριών μας σε κλιμάκια που έχουν σαν στόχο τη συμμετοχή στις εθνικές ομάδες κάθε αθλήματος. Δεν αλλάζουμε το πλάνο μας και συνεχίζουμε πάνω σ’ αυτό με στόχο τα παιδιά πρώτα απ’ όλα να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και φυσικά οποιαδήποτε διάκριση είναι ευπρόσδεκτη.”

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη συγχαίρουν τον προπονητή του τμήματος Πετοσφαίρισης Γιώργο Ασημακούλα και τις αθλήτριες.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button