Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αστυνομικός ζήτησε και έκανε το τεστ κορωνοϊού στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Επιτυχία καταγράφτηκε στην αιμοδοσία αλλά και στα τεστ που έκανε η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ για κορωνοϊό έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού, στα πλαίσια της αξιόλογης πρωτοβουλίας της ομάδας για την Υγεία στην Αιτωλοακαρνανία.

Ένα περιστατικό που έκανε εντύπωση πριν λίγη ώρα αφορούσε στην εμφάνιση δύο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ του Αγρινίου οι οποίοι προσέγγισαν τον χώρο με άλλους δύο συναδέλφους τους να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με την μηχανή τους.

Η αρχική εντύπωση που δόθηκε σε όσους ήταν κάπως μακριά ήταν πως επρόκειτο για κάποιον έλεγχο, σύντομα όμως διαπιστώθηκε πως ήταν καθαρά θέμα… υγείας.

Ένας από τους δύο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ θέλησε να κάνει την εξέταση για τον κορωνοϊό από την εξοπλισμένη ομάδα του ΕΟΔΥ, υπέγραψε τα σχετικά χαρτιά και κάθισε στην θέση του εξεταζόμενου για να δώσει στοματικό δείγμα.

Οι άνθρωποι του ΕΟΔΥ τον πληροφόρησαν ότι θα πάρει περίπου 30 ώρες το τεστ και θα ειδοποιηθεί μόνο αν είναι θετικός και στην συνέχεια ο αστυνομικός αποχώρησε με τον συνάδελφό του αφού χαιρέτησε το ιατρικό προσωπικό και τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button