ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Αστυνομικοί της Ακαρνανίας κατέκτησαν το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης στην Πάτρα (φωτο)

Στο Αγρίνιο η διοργάνωση του 2020

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων κατέκτησε την 1η θέση στο 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α. που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο τουρνουά, το 2020, θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τοπικής Διοίκηση Ακαρνανίας:

“Με την κατάκτηση της 1ης θέσης απ’ την ποδοσφαιρική ομάδα της τοπικής μας διοίκησης έληξε το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα την Μ. Δευτέρα 22/04/2019. Το τουρνουά διοργάνωσε η τοπική διοίκηση Αχαΐας με την υποστήριξη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σκοπός του ήταν η υποστήριξη της κοινωνικής δομής «Κιβωτός Αγάπης – Γαλήνη Ανάπηρων παιδιών» που εδρεύει στην Πάτρα.

Συμμετείχαν στο τουρνουά οι ομάδες των τεσσάρων τοπικών διοικήσεων της περιφέρειάς μας. Αυτές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας. Με την υποστήριξη και των τεσσάρων τοπικών διοικήσεων στην διάθεση των εισιτηρίων, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την υποστήριξη της δομής. Το τουρνουά αλληλεγγύης αποφασίσθηκε να διοργανώνεται κάθε χρόνο από διαφορετική τοπική διοίκηση και να υποστηρίζεται μια κοινωνική δομή που βρίσκεται στην έδρα της διοργανώτριας. Για το 2020 η τοπική μας διοίκηση ανέλαβε να διοργανώσει το τουρνουά στο Αγρίνιο.

Για μια ακόμη φορά η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του έλληνα αστυνομικού. Οι δράσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Γενικό Διευθυντή της Ταξίαρχο κ. Κοτρωνιά Νικόλαο, για την υποστήριξη του τουρνουά. Σε όλα τα μέλη της ομάδας μας και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους που αγόρασαν εισιτήρια στηρίζοντας τον σκοπό του τουρνουά.

Περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε το 2ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α στο Αγρίνιο με την δέσμευση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το ευχαριστηθούν όλοι οι συμμετέχοντες και να βοηθήσουμε κάποια κοινωνική δομή της πόλης μας.

SERVO PER AMICEKO
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ”

Η ανακοίνωση της Διεθνούς Ενώσεων Αστυνομικών:

«Διοργάνωση 1ου Τουρνουά Αλληλεγγύης IPA/Τ.Δ. Αχαΐας»

Την Μ.Δευτέρα, 22α Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης IPA 2019 με την συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας. Το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος.
Οι συμμετέχοντες αθλητές- αστυνομικοί χάρισαν γκολ και θέαμα και για την ιστορία την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας, ενώ μετά το πέρας των αγώνων παρατέθηκε γεύμα στους αθλητές.

Όλα τα έσοδα του τουρνουά από τα 2.500 και πλεον εισιτήρια που πουλήθηκαν, με απόφαση του Δ.Σ., θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες στο Ίδρυμα Κιβωτός Αγάπης- Γαληνή Αναπήρων Παιδιών.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχος κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος κ. ΤΣΟΥΡΑΣ Βασιλειος,ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ως εκπρόσωπος του Δήμου Πατρεων κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Τάκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος Δ.Ε.Α. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος, ο Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος Δ.Ε.Α ΦΩΤΟΓΛΟΥ Σπύρος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και τέως Χωροφυλακής κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος, η Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων και δημοτική σύμβουλος Αντιστράτηγος ε.α. κ. ΓΙΑΝΝΙΑ Ευσταθία, η πρόεδρος του Ιδρύματος Κιβωτός Αγάπης – Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αικατερίνη συνοδευόμενη από μέλη της διοίκησης του ιδρύματος, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. Αχαΐας κ. ΜΠΑΛΑΣΗΣ Γιώργος, το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Υποστράτηγος ε.α. ΚΟΝΤΗΣ Κων/νος, το μέλος της επιτροπής Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. ΝΤΑΤΣΙΚΑ Γεωργία, ,ο τέως πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Α. και ειδικός σύμβουλος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Τ.Δ. Αιτωλίας κ. ΚΟΤΡΩΝΗΣ Κων/νος, ο πρόεδρος της οικοδέσποινας τοπικής διοίκησης κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αναστάσιος, μέλη των διοικητικών συμβουλίων όλων των τοπικών διοικήσεων και ο επίτιμος πρόεδρος της τοπικής μας κ. ΤΖΟΒΟΛΟΣ Θεόδωρος.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς που μείωσαν το κόστος της εκδήλωσης προκειμένου να ανταποκριθεί στον σκοπό της. Την καφετερία Abraco, το εστιατόριο Ντεζενέ και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Αθλόπολις.

Θερμές ευχαριστίες στον Γενικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑ Νικόλαο και το διοικητικό συμβούλιο του Ε.Τ. για την συνδρομή τους, στους συμμετέχοντες αθλητές καθώς και όλους τους φορείς, συναδέλφους και φίλους που συνέδραμαν με την αγορά εισιτηρίων.

Αποφασίστηκε όπως το επόμενο 2ο τουρνουά αλληλεγγύης το 2020 να διοργανωθεί από την Τοπική διοίκηση Ακαρνανίας με σκοπό την ενίσχυση ενός ιδρύματος της περιοχής τους.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΛΙΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close