Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αστυνομικοί Ακαρνανίας: “Αντιδημοκρατικός κατήφορος της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.”

Τη στήριξή της προς τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακάκο εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, σχετικά με την έρευνα που έχει διατάξει η ηγεσία της ΕΛΑΣ για πιθανές πειθαρχικές ευθύνες κατά συνδικαλιστών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η φυσική ηγεσία, καλεί σε απολογία αιρετούς εκπροσώπους, δημοκρατικά εκλεγμένους, πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων αστυνομικών υπαλλήλων, καθώς και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τοπικής Ένωσης,αναφέρει τα εξής:

«STOP στον αντιδημοκρατικό κατήφορο της Φυσικής Ηγεσίας».

“Δηλώνουμε απερίφραστα την στήριξή μας στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και σε όλα τα στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματός μας για την πρωτόγνωρη προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης.

Σε μια εποχή που ο εργαζόμενος Αστυνομικός βάλλεται και απαξιώνεται καθημερινά, μέσα σε ένα γενικό κλίμα αμφισβήτησης των δικαιωμάτων του, θεωρούμε ότι η όλη αυτή προσπάθεια της Φυσικής Ηγεσίας, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν.
Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν κάμπτεται!!!

Έχει το φρόνιμα, το σθένος και την πυγμή για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε προσπάθεια που θα επιχειρηθεί για την απαξίωσή του!!!

«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»”

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close