ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Εν αναμονή της ενίσχυσης της Αστυνομίας στο Αγρίνιο-τι γίνεται με το Τμήμα της Ιόνιας

Ικανοποίηση εκφράζεται στην Διευθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, μετά τις πληροφορίες που υπάρχουν για σημαντική ενίσχυση των υπηρεσιών της με ικανό αριθμό αστυνομικών.

Δημοσιεύματα του τύπου της Πάτρας, κάνουν λόγο για 31 συνολικά αστυνομικούς που θα πάνε ή πήγαν Αχαΐα με έκτακτες και τακτικές μεταθέσεις. Αυτό, μετά την ανταπόκριση του Πατρινού αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Ανδρικόπουλου, σε σχετικά αιτήματα.

Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πάντως πως η επικείμενη περαιτέρω ενίσχυση της Αχαΐας θα είναι με 15 αστυνομικούς, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το μέγεθος της ενίσχυσης στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Οι ίδιες πηγές λένε πως έχει δοθεί το «πράσινο φως» για την μετάθεση τεσσάρων αστυνομικών στην Ακαρνανία, δυο αστυφυλάκων και δυο βαθμοφόρων, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται με το Τμήμα Τροχαίας της Ιόνιας οδού, που θα εδρεύει στον ΣΕΑ Αμφιλοχίας.

Για το Τμήμα Τροχαίας της Ιόνιας αναμένεται η προκήρυξη θέσεων, με την τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων να ζητά την πλήρωση του με 15 αστυνομικούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως εκεί θα δημιουργηθούν 11 τελικά θέσεις, που θα καλυφθούν με νέο προσωπικό.

Όπως είναι γνωστό η λειτουργία της Ιόνιας με το υπάρχον προσωπικό σε περιπολίες , συμβάντα κλπ, έχει επιβαρύνει τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και με την έλευση νέου προσωπικού για το Τμήμα της Ιόνιας, θα υπάρξει μια αποσυμφόρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close