Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αστακός: Συνάντηση για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας (φωτο & video)

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αστακού.

Ο νέος επιστημονικός συντονιστής, εκτελών προσωρινά χρέη Διευθυντή, κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους απευθυνόμενος στον Διευθυντή του Υγειονομικού Χάρτη της 6ης ΥΠΕ, κ. Σπυρίδωνα Καταγή, παρέδωσε τα προβλήματα που επηρεάζουν την λειτουργία του Κέντρου Υγείας και έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια.


Κυρίαρχο θέμα ήταν η έλλειψη ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, καθώς και τα έντονα κτιριακά προβλήματα. Παράλληλα, σε πολύ καλό κλίμα έγινε συζήτηση για την εύρεση λύσεων των προβλημάτων που πέρα από το ρόλο της ΥΠΕ, ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοτικής Αρχής.

Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε ο Διευθυντής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου ανέλυσε τον σχεδιασμό για το Κέντρο Υγείας Αστακού, δηλώνοντας ότι ο σχεδιασμός είναι να αναβαθμιστεί και να στηριχτεί η λειτουργία του.

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο οποίος τόνισε ότι είναι υπέρμαχος της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και στο μέτρο του δυνατού θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων, όπως έκανε και στο παρελθόν.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο πρώην Δήμαρχος Αστακού και ιατρός κ. Παναγιώτης Στάικος, ο οποίος συντάχθηκε με την προσπάθεια που γίνεται.

Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου, κ. Θεόδωρος Λιβάνης, ο αρχηγός της ελάσσωνος αντιπολίτευσης, κ. Ελευθέριος Μάτζαρης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων (Ιωάννα Βέρρη, Νικόλαος Τριάντης, Σταμάτης Τζογάνης, Δημήτρης Χολής, Γιάννης Χρόνης), φαρμακοποιοί της περιοχής και προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Η συζήτηση έκλεισε με την ευχή και την προτροπή η συγκεκριμένη συνάντηση να έχει και ουσιαστικά αποτελέσματα.

xiromeronews.blogspot.com

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button