Γεγονότα

Αστακός: Πέταξαν τα μπάζα από το νεκροταφείο στο οικόπεδο του!

geg-astakos-mpaza2

Έντονα διαμαρτύρεται ο κ. Μιχάλης Λουκέρης, κάτοικος του Αστακού, με τις καταστάσεις που βιώνει στην ιδιοκτησία του, που συνορεύει με το κοιμητήριο του Αστακού.

Δεν είναι το γεγονός ότι διαρκώς είναι υποχρεωμένος να μαζεύει καθημερινά τα σκουπίδια που πετιούνται από το νεκροταφείο εντός του οικοπέδου του, δεν είναι ακόμη η κατάσταση που βίωσε πριν από τέσσερα χρόνια περίπου , από την προηγούμενη δημοτική αρχή οτι δέντρα και κλαδιά κόπηκαν, εναποτέθηκαν και πάλι μέσα στην περιουσία του, αλλά αυτή τη φόρα είναι ότι κάποιοι με την ανοχή της νέας δημοτικής αρχής μετέτρεψαν το οικόπεδο, όπου υπάρχει και η πατρική οικία του κ. Λουκέρη , σε… χωματερή και χώρο εναπόθεσης μπάζων!

“Δυστυχώς διαπιστώνω πως το γεγονός ότι έχω την περιουσία μου δίπλα από το κοιμητήριο του Αστακού και μάλιστα έχω παραχωρήσει τμήμα του ιδιωτικού μου δρόμου για να κινιόνται οχήματα στο νεκροταφείο,  αντιμετωπίζεται με ασυδοσία και αδιαφορία απέ την πλευρό της εκάστοτε δημοτικός αρχής και κάποιων συνδημοτών μου” δηλώνει χαρακτηριστικά στο “Γ’ ο Μιχάλης Λουκέρης.

geg-astakos-mpaza1

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της αντιμετώπισης είναι οι εργασίες που έγιναν για την αποκατάσταση της μάντρας του νεκροταφείου που έπεσε κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και των πλημμυρών από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή πριν από έναν μήνα περίπου.

Συνεργείο του δήμου Ξηρομέρου απεκατέστησε πριν από λίγες μέρες τη ζημιά στη μάντρα, αλλά “φρόντισε” να πετάξει όλα τα μπάζα, χώματα, πέτρες ακόμη και τμήματα μαρμάρου από σπασμένους τάφους και πάλι στην ιδιοκτησία του κ. Μιχάλη! Το θέαμα αν μη τι άλλο πρωτοφανές και μακάβριο…

geg-astakos-mpaza4

“Έχω απευθυνθεί στους αρμοδίους και αντιμετωπίζω την ίδια αδιάφορα που αντιμετώπιζα και από την προηγούμενη δημοτική αρχή, σε ανάλογο περιστατικό, όταν δεν μπορούσα ούτε στο πατρικό μου να προσεγγίσω.” καταγγέλλει συγκεκριμένα ο κ. Λουκέρης, απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση των μπάζων από την ιδιοκτησία του και ζητώντας το αυτονόητο: Περισσότερο σεβασμό

geg-astakos-mpaza3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close