Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Αστακός: Με επιτυχία και συμμετοχή η ημερίδα για την ψυχική υγεία των εφήβων

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η ενημερωτική ιατρική ημερίδα, το Σάββατο στις 26 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο στον Αστακό, στη θεματική ενότητα της εφηβείας.

Σχετικά με την ημερίδα «Εφηβεία. Αλλαγές στο σώμα, μεταβάσεις στον ψυχισμό. Προκλήσεις και προσαρμογές για παιδιά και γονείς μέσα σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο» τονίζει σχετική ενημέρωση του Δήμου Ξηρομέρου:


Ομιλητής ήταν ένας δικός μας άνθρωπος, ο κ. Μάντζαρης Μιχάλης: Παιδοψυχίατρος – Ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής παιδιού και εφήβου, ο οποίος καθήλωσε το κοινό, γονείς και εφήβους, με την εκπληκτική εισήγηση του, με το ενδιαφέρον να είναι ακόμα μεγαλύτερο στο διάλογο που ακολούθησε με το κοινό, με ερωτήσεις, απορίες και απαντήσεις.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου – ιατρός κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος καλωσόρισε στον Αστακό τον δικό μας κ. Μιχάλη Μάντζαρη.

Το μέρος της παρουσίασης του κ. Μιχάλη Μάντζαρη, μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο, μέσα από το κανάλι του Δήμου Ξηρομέρου στο YouTube.
Ο Δήμος Ξηρομέρου ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠ), συμμετέχει στις δράσεις και στις εκστρατείες του δικτύου, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας.

Θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την Αμ. Σύμβουλο σε θέματα Υγείας κ. Μαρία Σακουφάκη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Λευτέρη Μάντζαρη, την Γραμματέα του Δήμου κα Πανωραία Πανταζή και όσους βοηθούν να διοργανώνονται τόσο σωστά και άρτια, χρήσιμες ενημερωτικές ημερίδες στον Δήμο μας.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button