Αθλητισμός

Ασημένιο και χάλκινο για τα αδέρφια Kακαρέλη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα taekwondo master

spo-aderfia-kakareli1Για πρώτη φορά έγινε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo για ηλικίες πάνω από 35 ετών. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 120 αθλητές άλλα και προπονητές από όλη την Ευρώπη. Από την Ελλάδα συμμετείχαν τα αδέρφια Ζωή και Νίκος Κακαρελης, όπου κατέκτησαν το ασημένιοκαι το χάλκινο μετάλλιο αντόστοιχα. Τα αδέρφια Νίκος και Ζωή είναι από το Αγρίνιο και ανήκουν στον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, όπου είναι προπονητής ο Νίκος. Η Ζωή είναι προπονήτρια στον ΑΣ Νέας Ιωνίας Αττικής . Τα δυο αδέρφια ανέβασαν το Αγρίνιο στην κορυφή της Ευρώπης.

spo-aderfia-kakareli2Ο προπονητής του Κακαρελης Νίκος δήλωσε.

“Μια ξεχωριστή μέρα για εμένα τελείωσε. Νιώθω υπερήφανος αλλά και συγκινημένος όπου μετά από 6 χρόνια που σταμάτησα τους αγώνες κατάφερα να ακούσω πάλι το όνομά μου σε μια από τις 3 κορυφαίες θέσεις στο European championship master, στην κατηγορία όπου πάντα ήθελα να αγωνιστώ στα + 80 κιλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο όπου ήταν πάντα κοντά μου σε κάθε αγώνα μου την αδερφή μου Zoi Kakareli όπου και σήμερα με έκανε να το πιστέψω και ήταν ο Coach μου. Είμαι υπερήφανος αλλά και στεναχωριμενος όπου δεν κατάφερα να κερδίσω κάτι καλύτερο και γι αυτήν.

spo-aderfia-kakareli3Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που με στήριξαν σε όλο το ταξίδι μου την Andriana Batzi και George As-andria Andrianos. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου που σε ότι κάνω είναι κοντά μου αλλά και στους αθλητές μου στον ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας όπου προσπάθησαν στις 5 αυτές προπονήσεις να με βοηθήσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλίας Σεβεν όπου με βοήθησε με τον καλύτερο εξοπλισμό που μου παρείχε. Τέλος αυτό το μετάλλιο θα το αφιερώσω στην γυναίκα μου και τις 2 μου κορούλες όπου με ενθάρρυναν και μου έδωσαν όλη την θετική τους ενέργεια για να προσπαθήσω να αγωνιστώ παρόλο το πρόβλημα υγείας που έχω. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!”

spo-aderfia-kakareli4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close