ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Aσφαλτοστρώσεις στις οδούς Ματσούκα και Παπαγιάννη στο Αγρίνιο (φωτο)

Ολοκληρώθηκε η  ασφαλτόστρωση της οδού Ματσούκα ενώ είναι σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής του οδοστρώματος στην οδό  Β. Παπαγιάννη.

«Με αμείωτους ρυθμούς  υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα παρεμβάσεων τόσο  στις γειτονιές όσο και στις Δημοτικές Ενότητες. Οι συγκεκριμένες εργασίες εντάσσονται στο έργο: “Διαμορφώσεις Ασφαλτοστρώσεις οδών Σχ. Πόλης Αγρινίου” προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.  Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μείζονος σημασίας μεριμνούμε για τη συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου, καθώς και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μετακινήσεων των πολιτών»,  ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ένα Σχόλιο

  1. κύριε Δήμαρχε πότε θα προβούν οι υπηρεσίες σας έστω σε μία αξιοπρεπή χαλικόστρωση του μοναδικού δημοτικού δρόμου στο βόρειο τμήμα του οικισμού Τροχός Αγρινίου? Πέρασαν 5 χρόνια από την διαπίστωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ότι ο δρόμος χρειάζεται βελτίωση η οποία θα γίνει είτε από τον Δήμο είτε από εργολάβο… Για ποιο λόγο δεν υλοποιείτε το αίτημα των ενδιαφερομένων κατοίκων? Ελεος η υπόθεση αυτή δεν έχει προηγούμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button