Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ασφαλτοστρώσεις στα ορεινά ζητά η Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας

Με επιστολή της στον Περιφερειάρχη

Με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, η οποία κοινοποιείται και στους Αντιπεριφερειάρχες, Μαρία Σαλμά και Αθανάσιο Μαυρομάτη, η Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας ζητεί ασφαλτοστρώσεις για τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας  και δημοπράτηση προγραμματισμένων οδικών έργων.

Η επιστολή αυτούσια:

«Κύριε Περιφερειάρχη,

Επανερχόμαστε με τα θέματα που αφορούν την Ναυπακτία και ειδικότερα τα χωριά και τις διαδρομές:
Πέρκος – Περίστα 3,5 χλμ, Κλεπά – Λειβαδάκι 3,5 χλμ, Κλεπά – Δενδροχώρι 5 χλμ, Διασταύρωση Αμπελακιώτισας Άνω Χώρας μέχρι διασταύρωση Ελευθέριανης Χόμωρης μέσω Πόδου 11 χλμ, Καλλονή – Κριάτσι 6 χλμ, Σκάλα – Νεόκαστρο και Νεόκαστρο – Διασταύρωση Παλαιοπύργου Στύλιας όπου είναι τα μοναδικά χωριά που οι δρόμοι ακόμα δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι.

Επίσης σας παρακαλούμε να δημοπρατηθούν τα προγραμματισμένα έργα Γραμμένη Οξυά – Όρια Νομού Φθιώτιδας, Λεύκα – Μανδρινή και Καλλονή – Κυδωνιά.

Όπως γνωρίζεται τα τελευταία δυο χρόνια λόγω covid πολλοί κάτοικοι διαμένουν όλο το χρόνο η σχεδόν όλο το χρόνο στον τόπο τους και σ αυτά τα χωριά ειδικά το χειμώνα η πρόσβαση σχεδόν είναι αδύνατη.

Κύριε Περιφερειάρχη

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας και όλων των πολιτιστικών Συλλόγων αυτών των χωριών σας παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας στον προγραμματισμό για την ασφαλτόστρωση και των τελευταίων χωριών της Ναυπακτίας. Σας ευχαριστούμε για την εποικοδομητική συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η Πρόεδρος

Δήμητρα Δημαδάμα

Η Γραμματέας

Ιωάννα Πια»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button