Αγορά

Ασφάλεια στο ξενοδοχείο σημαίνει ολοκληρωμένες λύσεις από την Force

Το κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου είναι ένας χώρος που φιλοξενεί πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια του έτους. Θα πρέπει λοιπόν το δωμάτιο αυτό να μπορεί να προσφέρει ασφάλεια. Πως θα γίνει αυτό; Με συστήματα ασφαλείας, ειδικές κλειδαριές ξενοδοχείων και ip κάμερες στα κατάλληλα σημεία μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προσφέρετε στους πελάτες σας άριστη διαμονή.

Κάμερες ip

Πρόκειται για κάμερες υψηλής ανάλυσης που μπορούν να προσφέρουν τη δυνατότητα εγγραφής και ήχου. Το λογισμικό τους μπορεί να καταγράφει οποιαδήποτε κίνηση, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης πολλών χρηστών σε έναν ενιαίο server. Έτσι ο έλεγχος είναι αυστηρότερος και καλύτερος. Προτείνεται η χρήση τους σε δημόσιους χώρους.

Η κάμερα τύπου bullet της MILESIGHT είναι μία κάμερα με πολλά θετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να λάβει θέση και στο δικό σας κατάλυμα, προσφέροντας μέγιστη ανάλυση και ανθεκτικότητα από κάθε εξωτερική παρέμβαση.

Ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι κάμερες οροφής όπως αυτή της Dahua που θα βρείτε εδώ.

Κλειδαριές ξενοδοχείων

Μία ψηφιακή κλειδαριά δωματίου είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να βάλετε σε κάθε πόρτα ώστε οι πελάτες σας να αισθάνονται άνετα, ενώ θα μπαίνουν με αποκλειστικό κωδικό στον χώρο. Πρόκειται για ιαπωνικό μηχανισμό που αντέχει τα 500.000 ανοίγματα, ενώ η κατασκευή της είναι από κράμα ψευδαργύρου, πλήρως ανθεκτική. Βρείτε περισσότερες κλειδαριές ξενοδοχείων με ένα κλικ.

Συστήματα ασφαλείας

Τα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να εγκατασταθούν σε ένα ξενοδοχείο εκτός από τα παραπάνω είναι φυσικά συστήματα συναγερμού και μπουτόν πανικού.

Όλα τα συστήματα ασφαλείας που θα βρείτε στην Force βρίσκονται σε εξαιρετικές τιμές, ειδικά για επαγγελματίες. Μπορείτε να δείτε την μεγάλη ποικιλία και να επικοινωνήστε με τους ειδικούς για περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button